Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Nieuws

Nog geen herstart amateurcompetitie

17 januari 14:45  Ook nadat het kabinet dinsdagavond 12 januari heeft aangekondigd dat de huidige lockdown in ieder geval wordt verlengd tot en met 9 februari, blijven de overgebleven twee scenario’s rondom een herstart van de seniorencompetities in het amateurvoetbal allebei nog op tafel liggen.meer »

Rood-Wit’67/Plus heeft technische staf rond voor seizoen 2021/2022

12 april 11:15  Marc Piron (hoofdtrainer) en Mike Marteau (keeperstrainer) stoppen na 3 ½ jaar aan het eind van het voetbalseizoen 2020/2021.meer »


Amateurclubs volgend seizoen in dezelfde klasse, competities blijven intact.

1 april 21:30  Amateurvoetbalclubs spelen volgend seizoen in dezelfde klasse als dit seizoen. Zelfs als er nu nog teams wegvallen, blijven de competities intact. meer »


Voorbereiding regiocup door KNVB in volle gang

5 maart 21:00  Inmiddels is het voor voetballers tot 27 jaar weer mogelijk om in teamverband te sporten. Een mooie eerste stap.meer »


COMPETITIES AMATEURVELDVOETBAL DEFINITIEF GESCHRAPT

26 februari 20:45  De KNVB heeft besloten om alle competities bij de senioren in het amateurvoetbal definitief te stoppen. meer »


Amateurvoetbal voor restant seizoenshelft

15 februari 11:30  De KNVB heeft een eigen routekaart gepresenteerd waarin vermeld staat hoe het restant van de competitie mogelijk wordt afgewerkt.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!