Rood-Wit’67/Plus heeft technische staf rond voor seizoen 2021/2022 - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Rood-Wit’67/Plus heeft technische staf rond voor seizoen 2021/2022

12 april 2021 11:15


Marc Piron (hoofdtrainer) en Mike Marteau (keeperstrainer) stoppen na 3 ½ jaar aan het eind van het voetbalseizoen 2020/2021.

Van Marc Piron is nog niet bekend wat hij in het nieuwe voetbalseizoen gaat doen, Mike Marteau moet i.v.m. zijn werk een sabbatical jaar nemen. Beiden hebben alle jaren naar volledige tevredenheid van bestuur en spelers gewerkt. Zij zullen aan het eind van dit seizoen afscheid nemen van een gemotiveerde selectie met een uitstekende sfeer.

Marc en Mike worden opgevolgd door Ivo Bernaerts (hoofdtrainer) uit Lozen (rechts op de foto) en Pascal Pignanelli uit Achel (links op de foto). In het midden op de foto: voorzitter Mat Lammers.

Ivo heeft 20 jaar ervaring als trainer en is in het bezit van het UEFA A-diploma. Hij was eerder trainer in België bij SK Bree, Sporting Grote-Heide, KFC Hamont, Lindelhoeven en Herkol Neerpelt.

Pascal is in het bezit van het keepersdiploma en werkte eerder enkele jaren samen met Ivo.

Ivo zal op dinsdag, bij de training van de volledige selectie, worden geassisteerd door William Derks die evenals vorige jaren leider zal zijn van het eerste elftal. Samen met Mat Lammers zal William op donderdag de training van het tweede elftal verzorgen.

Charles Aarts gaat, na 31 jaar assistent-scheidsrechter, weer 1 jaar door in die functie. Joep Looijmans en Jos van Hinthem gaan eveneens door, respectievelijk als leider en assistent-scheidsrechter van het 2e elftal. Met Martien Biesmans, vorig seizoen trainer van het 2e elftal, moet nog gesproken worden welke rol hij zal vervullen. Met dit technisch kader hoopt Rood-Wit’67/Plus de ambitie om zo snel mogelijk naar de vierde klasse te promoveren te kunnen bewerkstelligen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!