Braderie Budel-Schoot - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Braderie Budel-Schoot

21 mei 2022 20:15


Op Hemelvaartsdag 26 mei 2022 vindt na twee jaar afwezigheid de vertrouwde Braderie Budel-Schoot plaats.

Ruim 50 marktkramen en meer dan 20 standplaatsen Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er diverse attracties zoals springkussens. Verder zijn er verschillende demonstraties van sport- en dansverenigingen. Onder meer Handboogschietvereniging De Grensjagers, Unity Dance, T-Force en M&M geven acte de présence. Op het Vogelsplein is een groot terras evenals bij Café de Sport.

Er is die middag een optreden van zanger Quintijn Lohman.               's Avonds na afloop van de braderie is er op het Vogelsplein een feestprogramma. Vanaf 18.00 uur zijn er optredens van DJ Siem en de 2nd Hand Band.

De braderie start dit jaar om 12.00 en duurt tot 17.00.

Daar wil je natuurlijk bij zijn, als bezoeker of als marktkraamhouder!

Goed nieuws! Er is nog plek genoeg op onze markt, dus plaatsnemen met je eigen lekkernijen, knutselwerken of producten kan nog altijd. Huur een 4-meter lange marktkraam voor € 25,- en jij bent erbij! Geen marktkraam nodig, maar wil je wel plek reserveren? Dan kan je ook terecht op onze braderie voor € 15 euro per 4 meter standplaats. Mail je verzoek of vragen naar j.lammers@vandeurzen.info.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!