Voorbereiding regiocup door KNVB in volle gang - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Voorbereiding regiocup door KNVB in volle gang

5 maart 2021 21:00


Inmiddels is het voor voetballers tot 27 jaar weer mogelijk om in teamverband te sporten. Een mooie eerste stap.

Hopelijk is dit op korte termijn ook voor de overige leeftijdsgroepen mogelijk. Want deze stap is noodzakelijk zodat alle teams zich gaan voorbereiden op de KNVB Regiocup. Kleinschalige regionale competities, die starten vanaf het moment dat de coronamaatregelen dit toelaten. De voorbereiding hiervan is in volle gang.

De KNVB deelt alle teams op voorhand in. Zij zijn hierdoor automatisch ingeschreven. Mocht de vereniging of specifieke teams deze deelname niet zien zitten, bestaat uiteraard de mogelijkheid om teams uit te schrijven voor deelname. De deadline hiervoor is vrijdag 19 maart.    Kort na 19 maart volgt concretere informatie over de conceptindelingen en -programma’s. Omdat we hierin afhankelijk zijn van de geldende maatregelen houden we versoepelingen en/of aangescherpte maatregelen vanuit de overheid nauwlettend in de gaten.

Regiocup

De regiocup krijgt een regionale indeling en zal gespeeld worden in kleinere poules (vermoedelijk 4 tot 6 teams per poule).                  Gemengde poules (zaterdag- en zondagteams kunnen bij elkaar ingedeeld worden). De competitie duurt tot en met het weekend van 26/27 juni en er is elk weekend een wedstrijd. Elke wedstrijd heeft een winnaar, bij gelijkspel direct strafschoppen. Er mag onbeperkt gewisseld worden, hierbij kan een ook al gewisselde speler opnieuw worden ingebracht. Er mogen maximaal 12 spelers op de bank zitten. Alleen spelers kunnen meedoen die nu als spelend lid bij de vereniging staan geregistreerd. Gele kaarten worden geschrapt, rode kaarten blijven staan.De wedstrijden beginnen zodra de coronaregels het toelaten.

Ook spelers ouder dan 27 jaar mogen sporten

Ook spelers ouder dan 27 jaar mogen vanaf 16 maart buiten sporten, met maximaal 4 personen op een officiële sportaccommodatie.

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!