CLUBACTIE BIJ PLUS DENNIS VAN MOORSEL I.V.M. 10 JARIG BESTAAN - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

CLUBACTIE BIJ PLUS DENNIS VAN MOORSEL I.V.M. 10 JARIG BESTAAN

29 oktober 2021 13:15


Op 12 september 2011 nam Dennis van Moorsel de supermarkt van Plus over in Budel-Schoot. Dat is dus 10 jaar geleden.

Er zijn in die 10 jaren heel wat vernieuwingen-verbeteringen in en om de winkel doorgevoerd. Dit allemaal om de klanten een nog betere service te bieden. Niet alleen bestaat Plus Dennis van Moorsel 10 jaar in Budel-Schoot ook is hij al weer 5 jaar de hoofdsponsor van Rood-Wit’67.

Door de sponsoring met Rood-Wit’67 wilde Dennis de voetbalclub nog meer een warm hart toedragen en gaf hij aan erg betrokken te zijn met het verenigingsleven. Ook vond hij dat Rood-Wit’67 een goede uitstraling heeft in de regio met een prachtige accommodatie.

Het sponsorcontract hield o.a. in, dat achter de naam Rood-Wit’67 de naam Plus vermeld werd hetgeen een toevoeging is en dus geen officiële naamsverandering. Tevens prijkt de naam PLUS Dennis van Moorsel op de voorgevel van het clubgebouw en op de shirts en tassen van de spelers van het 1e elftal. Rood-Wit’67/Plus is PLUS Dennis van Moorsel nog steeds dankbaar voor het hoofdsponsorschap en hoopt dat Plus Dennis van Moorsel een succes zal blijven voor Budel-Schoot en de regio.

Het 10 jarig bestaan gaat flink gevierd worden o.a. met een grote clubactie waarmee De Plus het verenigingsleven in Cranendonck en Hamont-Achel een steuntje in de rug wil geven. Klanten van Plus Dennis van Moorsel kunnen euro’s sparen voor hun eigen club/vereniging. Dat bedrag kan flink oplopen. In totaal gaat De Plus voor maar liefst
€ 15.000 verdelen onder alle aangemelde clubs/verenigingen.

Hoe werkt de actie?

1.Looptijd spaaractie: zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021. De punten kunnen wel tot en met 20 november geactiveerd worden.

2.Alle klanten ontvangen bij elke € 10 aan boodschappen en wekelijkse actieproducten

een voucher met unieke code.

3.Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon

of ga naar de website www.plus.nl/sponsorpunten en typ Rood Wit’67 in en voer de

sponsorpuntcode in.

4.Digitaal sparen is ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de Plus app. Als

je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.

5.Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor Rood-Wit’67/Plus.

Ook kun je nog clubsponsor van de week worden.

Activeer jouw sponsorpunt(en) op www.plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie Plus Cadeaukaarten ter waarde van € 75. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt.

De clubs/verenigingen mogen het bedrag dat door de klanten bij elkaar gespaard is naar eigen inzicht besteden (bijvoorbeeld aanschaf materialen, onderhoud of een activiteit voor de leden enz.).

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.plus.nl/club.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!