COMPETITIES AMATEURVELDVOETBAL DEFINITIEF GESCHRAPT - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMPETITIES AMATEURVELDVOETBAL DEFINITIEF GESCHRAPT

26 februari 2021 20:45


De KNVB heeft besloten om alle competities bij de senioren in het amateurvoetbal definitief te stoppen.

De bedoeling is dat de teams dit seizoen nog wel aan het voetballen komen, maar dan niet meer in de reguliere competitievorm. De KNVB hoopt nog zogenaamde Regio Cup-wedstrijden te kunnen organiseren. Het gaat daarbij om kleinschalige regionale competities zonder promotie/degradatie. Deze competitie begint op het moment dat de coronamaatregelen het toelaten. Alle teams in de categorie B veld-, zaal- en pupillenvoetbal gaan al over naar de KNVB Regio Cup. Er zijn wel enkele versoepelingen aangekondigd. Zo mogen voetballers tot 27 jaar straks weer in teamverband trainen.

Spelers die geen lid zijn mogen niet deelnemen aan de Regio Cup-wedstrijden ook niet de spelers die overschrijving naar een andere club willen. Gele kaarten worden geschrapt, de rode kaarten niet.

Doordat de competities niet meer worden hervat, vindt er bij de amateurs dit jaar geen promotie of degradatie plaats. De indeling voor het seizoen 2020/21 gebeurt op basis van het huidige seizoen.

Jeugd

Mogelijk worden de competities van de junioren (= vanaf JO/MO15 en ouder) nog hervat, dit n.a.v. de beslissing van de overheid om jongeren t/m 26 jaar weer gezamenlijk (zonder beperkingen) te laten trainen en onderling wedstrijden spelen. De competities staan gepland voor het speelweekend van 17 april.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!