Lid Worden/Contributie - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Lid Worden/Contributie

Lid worden van Rood-Wit’67/Plus

Seizoen 2023-2024.


Wil jij lid worden van Rood-Wit’67/Plus? Schrijf je in via het inschrijfformulier en mail het door naar inschrijven@roodwit67.nl
Als senior eerst een keertje gratis meetrainen? Graag zelfs, neem even contact op met johan@roodwit67.nl


Contributie:

GRATIS! het komend seizoen 2023-2024 sporten alle jeugdleden bij Rood-Wit'67 gratis!

De looptijd van een seizoen is van 1 juli tot en met 30 juni het volgende jaar.

Inschrijvingen voor senioren welke in de loop van het lopende seizoen binnenkomen, betalen contributie naar rato van het aantal maanden dat men lid is teruggeteld vanaf   1 juli. Hierbij komt dan wel eenmalig € 10,00 inschrijfgeld (alleen voor seniorenleden). Dit i.v.m. verplichte afdracht aan de KNVB. Het totale bedrag kan echter nooit het contributiebedrag per jaar overschrijden.

Afmeldingen dienen voor 1 juli schriftelijk doorgegeven te worden aan de penningmeester. Voldoet men niet aan deze eis, dan is men contributie verschuldigd (voor senioreen) voor het gehele seizoen.

Als men gaat verhuizen, dient men dit schriftelijk te melden bij Johan Rademaekers, zodat deze dat kan aanpassen in het ledenbestand en op de spelerslijsten.

De contributiebedragen voor het seizoen 2023-2024 bedragen: 

  • Steunend lid (geen leeftijdsgrens):                                                  € 40,00
  • Spelende leden jeugd:                                                                       GRATIS
  • Spelende leden senioren:                                                                 € 170,00
Inschrijfgeld eenmalig voor seniorenleden:                                        € 10,00

Contributiebetaling zal plaatsvinden via automatische betaling ten name van Rood-Wit’67/Plus, bankrekeningnummer NL39RABO 0109 5339 84

De hoogte van de contributiebedragen zullen jaarlijks worden bekeken. Eventuele verhogingen komen aan de orde tijdens de jaarlijkse ledenvergadering en kunnen daarom ook alleen maar in een ledenvergadering worden doorgevoerd nadat deze zijn goedgekeurd door de aanwezige leden.
Wordt men tussentijds lid van onze vereniging dan zullen bovengenoemde bedragen naar rato worden toegepast.

Verder krijgen spelende leden de helft van de contributie terug als ze zich inzetten voor de vereniging. Jeugdleiders en jeugdtrainers krijgen deze korting terug op het einde van het seizoen. Maken ze niet het hele seizoen vol, dan zal dit naar rato worden bepaald.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de penningmeester, in de kantine achter de bar en in het ballenhok. Men kan het inschrijfformulier ook downloaden via deze site en terugmailen naar inschrijven@roodwit67.nl .

inschrijfformulierSociaal Team Cranendonck

De gemeente Cranendonck en Rood-Wit'67/Plus vinden het belangrijk dat ieder kind aan een sport kan deelnemen. Indien u moeite heeft om de contributie te kunnen betalen, maar u wilt uw kind(eren) toch laten sporten in een teamverband, dan kan dat. 
Voor financiële problemen kunt u aankloppen bij Stichting Leergeld. Dit dient u dan wel zelf te regelen, maar hierdoor kunt u uw kind gewoon lid maken van Rood-Wit'67/Plus. 
Voor meer informatie zie:

https://www.leergeld.nl/weert/

 
Vragen en/of opmerkingen?
De contributie wordt altijd eind augustus/begin september via automatische incasso afgeschreven. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de contributie of het afgeschreven contributiebedrag? Of zijn de gegevens die u ooit heeft doorgegeven aan Rood-Wit'67/Plus gewijzigd? Neem dan contact op met Johan Rademaekers van de ledenadministratie via johan@roodwit67.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!