RoodWit'67/Plus - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

RoodWit'67/Plus

De dames van RoodWit’67/Plus zijn kampioen

Vandaag, 11 december 11:15  Afgelopen Zondag werd het seizoen voor onze dames van RoodWit’67/Plus Vr18+1 afgesloten met een overwinning van 2 – 0 op de nummer twee van de randlijst EFC Vr18+1. Hierdoor werd een volledig ongeslagen reeks afgerond en werd het kampioenschap uitbundig gevierd. Onze dames spelen 7 tegen 7 in een volledige competitie van totaal 6 team, vandaar dat er nu al een kampioenschap op de plank ligt. meer »


Rood-Wit‘67/Plus boekt een belangrijke zege op SSE.

Vandaag, 11 december 6:45  Door deze overwinning hebben de Roodwitters de laatste plaats verlaten. Heel vaak dit seizoen zat het de Rood-Witters niet echt mee; veel nederlagen met slechts één doelpunt verschil, terwijl er vaak een gelijkspel of overwinning in had gezeten. Vandaag was het geluk echter wel aan onze zijde. Een, vooral in de tweede helft, hard werkend Rood-Wit ‘67/Plus sleepte er in de slotfase een 2-1 overwinning uit.meer »


Rood-Wit'67/Plus beter maar verliest wel

9 december 18:30  DESM begon fel aan de wedstrijd en ze waren dan ook de eerste tien minuten de betere ploeg. Daarna nam Rood-Wit’67/Plus het initiatief over en controleerde de wedstrijd.meer »


Belangrijke overwinning Rood-Wit’67/Plus

26 november 21:00  Rood-Wit’67/Plus heeft een zeer belangrijke overwinning behaald op Brevendia uit Stramproy (2 – 0). meer »


Rood-Wit’67/Plus verliest van beter Maarheeze

19 november 20:45  Rood-Wit’67/Plus heeft verdiend verloren van een veel beter Maarheeze. Rood-Wit’67/Plus was de gehele wedstrijd de mindere van Maarheeze. Maarheeze was veel feller in de duels en de Roodwitters hadden aanvallend weinig in te brengen.meer »


Voetbalplaatjes actie van de Plus

14 november 23:00  Afgelopen zaterdag was de aftrap van de spaaractie voetbalplaatjes in de kantine van Rood-Wit’67 door de uitreiking van het 1e exemplaar van het plaatjesboek door Dennis v. Moorsel van de Plus aan voorzitter Mat Lammers van Rood-Wit’67/Plus.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!