Sponsors

Zondag competitie Rood-Wit’67/Plus 1 – St. Joost 1

15 september 2019 21:45

A.s. zondag begint voor Rood-Wit’67/Plus 1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen St. Joost.

Zo’n eerste wedstrijd en zeker als het een thuiswedstrijd betreft is een goed resultaat erg belangrijk.Dat is goed voor het moraal maar ook om zo vanaf het begin proberen bovenin mee te doen. We mogen toch hopen dat op het eind van de competitie een hogere plaats wordt bereikt dan vorig seizoen (3e laatste). Ook een periodetitel zou heel mooi zijn. Pupil van de week is Loek Nijs. De wedstrijdbal is geschonken door Montage/Klusbedrijf Ivo Roost uit Budel-Dorplein.

Rood-Wit'67/Plus wenst alle elftallen heel veel sportiviteit, plezier en succes in het seizoen 2019/2020.

KNVB bekertournooi Rood-Wit’67/Plus

Rood-Wit’67/Plus 1 heeft in haar derde wedstrijd om de KNVB beker tegen 4e klasser Maarheeze een 1 – 4 nederlaag geleden. Rood-Wit’67/Plus was de 1e helft qua kansen de bovenliggende partij. Maar liefst 7 goede kansen werden gemist (de bal geschonken door café de Sport van Jozef Friedrichs) wilde maar niet in het doel. Maarheeze kreeg 2 kansen en benutte één daarvan, ruststand 0 – 1 (prachtgoal van Joey v. Hoof). Het spelpeil werd na rust aan beide kanten nog beter. Maarheeze werd vooral sneller en behendiger met bal. Dit resulteerde in de 71e minuut in 0 – 2 (doelpunt Rick v.d. Linden). De Roodwitters deden iets terug in de 73e minuut 1 – 2 (Nick Lucassen: intikker).           10  Minuten voor tijd kopbal van Remy Verhoeven 1 – 3 en in de voorlaatste minuut 1 – 4 (doelpunt Rick v.d. Linden).