Rood-Wit’67/Plus verliest laatste competitiewedstrijd

27 mei 2019 10:45

De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen heeft Rood-Wit’67/Plus niet in een overwinning kunnen afsluiten.

Vóór rust hadden de Roodwitters de overhand, speelden goed voetbal, kregen ook de beste kansen maar vergaten de bal, geschonken door Pierre Clement, in het net te schoppen. Na 11 minuten hadden de Roodwitters op een 2 – 0 voorsprong moeten staan. Roel v.d. Vorst en Tom Ras misten beiden voor keeper Coen Smits van SVSH. 1 Minuut vóór rust kreeg Rood-Wit'67/Plus een directe vrije trap tegen. Vanaf 30 meter schoot Mike v.d. Moosdijk in het doel 0 – 1 (ruststand).

De 2e helft stond in het teken van de ommekeer. De beste speler van SVSH Stan v.d. Kruijs werd na rust ingebracht en SVSH werd daardoor beter. Toch kregen de Roodwitters even hoop op een goed resultaat want 2 minuten na rust werd nog wel 1 – 1 door een directe vrije trap van Tom Ras. 15 Minuten hierna schoot Mike v.d. Moosdijk de bal tegen de lat. De terug kaatsende bal werd slecht weg gewerkt, kwam uiteindelijk bij Stan v.d. Kruijs die direct uithaalde en 1 – 2 scoorde. 7 Minuten later was dezelfde Stan weer beslissend. 25 Meter vóór het Roodwit doel ontving hij de bal, kapte een speler uit en met een schitterende lob versloeg hij de ingevallen keeper Jari Piron. Hierna golfde het spel op en neer zonder noemenswaardige kansen. SVSH kan zich gaan opmaken voor 1 wedstrijd in de nacompetitie. Mogelijk wordt deze wedstrijd bij Rood-Wit’67/Plus gespeeld.

Vermeldenswaardig van deze laatste competitiedag was dat Ralf Stevens, die nog nooit gekeept had, een deel van de wedstrijd in het 2e en de hele wedstrijd in het 3e elftal keepte en geen doelpunt tegen kreeg.

Rood-Wit’67/Plus dankt iedereen die op welke manier dank ook een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van het voetbalseizoen 2018/2019.