Rood-Wit’67/Plus verliest tegen Hulsel de laatste uitwedstrijd

20 mei 2019 10:45

De laatste uitwedstrijd van dit seizoen heeft Rood-Wit’67/Plus niet in een overwinning kunnen afsluiten.

Met 2-1 werd verloren van het hoog geklasseerde Hulsel. Hulsel wist wat op het spel stond. Zij moesten winnen voor deelname aan de nacompetitie. Al na 5 minuten spelen keek Rood-Wit’67/Plus tegen een 1 - 0 achterstand aan. Lars Verspaandonk profiteerde handig van een verdedigingsfout in de Rood-Wit’67/Plus defensie en bracht de thuisclub op een 1 - 0 voorsprong. Rood-Wit’67/Plus kon hier behoudens enkele uitvallen weinig tegenover stellen.                                                                                                                            In de tweede helft duurde het tot in de 65e minuut, voordat Rood-Wit’67/Plus op gelijke hoogte kwam. Een uitstekende combinatie van de Rood-Wit’67/Plus aanvallers werd met een uitstekend schot van de jeugdige en goed spelende Jens Smits afgerond. Met een uitstekend schot in de linker bovenhoek gaf hij de Hulsel doelman geen enkele kans en bracht hij Rood-Wit’67/Plus hiermee naast Hulsel, 1 - 1. In de 70e minuut kwam Hulsel uiteindelijk toch als winnaar uit de strijd door een treffer van Hulsel spits Tom Roest, die handig profiteerde van een verdedigingsfout in de Rood-Wit’67/Plus defensie en 2 - 1 voor de thuisclub op het scorebord bracht. Rood-Wit’67/Plus kreeg na deze achterstand nog enkele goede scoringskansen, maar deze werden niet benut.

Zondag 26 mei speelt Rood-Wit’67/Plus thuis de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen SVSH, aanvang 14.30 uur (toegang gratis). Tevens wordt voor de senioren/ supporters a.s. zondag de seizoensafsluiting gehouden met gratis spek met eieren.                           De wedstrijdbal is geschonken door Pierre Clement supporter.