Grootste overwinning Rood-Wit’67/Plus dit seizoen

28 april 2019 22:15

Rood-Wit’67/Plus boekte een grote 1 - 5 overwinning tegen hekkensluiter Terlo.

Vóór rust waren beide ploegen nog enigszins aan elkaar gewaagd, maar gaandeweg de 2e helft was Rood-Wit’67/Plus heer en meester. Rood-Wit’67/Plus startte voortvarend en kwam na 9 minuten al op voorsprong. Tom Ras mocht alleen op het Terlo doel afgaan en scoorde beheerst de 0 - 1 voorsprong voor de Rood-Witters. Rood-Wit’67/Plus kon maar kort van de voorsprong genieten. Na een goed genomen vrije trap kon in de 24e minuut Sebastiaan Kromwijk de bal vrij inkoppen en de thuisclub langszij brengen, 1 - 1. Vlak vóór het rustsignaal kwam Rood-Wit’67/Plus alsnog op een 1 - 2 voorsprong door Geert Compen.

Na de hervatting was Rood-Wit’67/Plus oppermachtig en had een groot veldoverwicht. Terlo kon behoudens enkele schaarse uitvallen geen potten meer breken. Rood-Wit’67/Plus bleef het initiatief met goed aanvalsspel houden. In de 54e minuut rondde Geert Compen een pass op maat van Robin van Vuurden bekwaam af. Met een lage schuiver liet hij Terlo doelman Bart Verstegen kansloos, 1 - 3. In de 62e minuut was het wederom Geert Compen die een uitstekende voorzet van Nick Lucassen verzilverde en  1 - 4 aantekende en hiermee deze namiddag zijn 3e treffer scoorde. In de 85e minuut bracht Tom Ras met een uitstekende vrije trap de eindstand op 1 - 5.

A.s. zondag 5 mei, speelt Rood-Wit’67/Plus een thuiswedstrijd tegen Pusphaira. Aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis!
De wedstrijdbal is geschonken door Theo van Seggelen.