Paasmaandag: Rood-Wit’67/Plus verliest met 2-0 in en tegen Netersel

23 april 2019 0:15

Rood-Wit’67/Plus had in deze wedstrijd zoals zo dikwijls dit seizoen de kans om een overwinning te boeken, maar vergat de vele gecreëerde kansen te benutten.

Vanaf het beginsignaal begon Rood-Wit’67/Plus voortvarend en trok fel ten aanval. Kansen ontstonden voor Nick Lucassen en Maarten Derks, maar vooralsnog kon Netersel doelman Sjoerd Wijnen een treffer voorkomen. In de 31e en 36e minuut hadden Maarten Derks en Nick Lucassen bepaald pech dat hun inzet op het laatste moment door een Netersel verdediger van de doellijn werd getrapt. Geheel onverwacht kwam de thuisclub in de 44e minuut op voorsprong. Jaap van den Bisen mocht vanaf 20 meter aanleggen en de bal belandde via de binnenkant van de paal in het doel, 1 - 0.   Na de hervatting eenzelfde beeld. Rood-Wit’67/Plus viel aan en Netersel bleef met counters gevaarlijk. In de 52e minuut kwam de thuisclub op een 2 - 0 voorsprong. Netersel aanvaller Janssen werd binnen de 16 meter neergehaald en de toegekende strafschop werd door Jaap Walen doeltreffend afgerond. Met een snoeihard schot, liet hij Rood-Wit’67/Plus doelman Nick Roost kansloos, 2 - 0. Hierna probeerde Rood-Wit’67/Plus uit alle macht de aanval te zoeken. Maar steeds werden de ontstane kansen om zeep geholpen. Eindstand 2 - 0.                                                                                           A.s. donderdag 25 april, speelt Rood-Wit’67/Plus een inhaalwedstrijd in Wintelre tegen DEES. Aanvang 18.45 uur.                                                                                                    Zondag 28 april, speelt Rood-Wit’67/Plus een uitwedstrijd in Bergeijk tegen Terlo. Aanvang 14.30 uur.