Gelijkspel Rood-Wit’67/Plus in blessuretijd

21 april 2019 10:45

De hele wedstrijd was gelijkopgaand.

Voor rust leek Knegselse Boys toch op een veilige 0 - 2 voorsprong te komen. Na een half uur spelen schoot Bart Groenen van ver de bal (geschonken door de familie v. Vuurden Supporters) richting doel. De bal leek over te gaan maar tot verrassing van iedereen ging die over keeper Jari Piron heen in het doel 0 – 1. Het zat Jari 3 minuten later niet mee toen hij de bal na een terug speelbal weg wilde trappen. Een polletje verhinderde dat en Jari miste de bal. De attent reagerende Remco v.d. Broek van de Boys legde de bal breed op Luc Mollen die alleen nog maar in hoefde te tikken 0 – 2 (ruststand). De Boys dachten na die 0 – 2 stand in veilige haven te zijn. De tactiek van de Roodwitters werd gewijzigd door achterin een op een te spelen en de lange Dion v.d. Dungen werd in de spits geposteerd. In de 65e minuut een mooie kans van Jens Smits die na een uitstekende voorzet van Maarten Derks de bal niet voldoende kon drukken om in te koppen. Uiteindelijk had de gewijzigde tactiek toch succes.  2 Minuten vóór de officiële tijd kopte Dion v.d. Dungen een hoge bal door naar Jori Bekelaar die de aansluitingstreffer in schoot 1 – 2. 2 Minuten in blessuretijd konden de Roodwitters weer juichen toen na een voorzet van Jens Smits Nick Lucassen de bal in het doel kopte 2 – 2. Een terechte uitslag. Pupil van de week was Kaylee Lauxtermann.