Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Rood-Wit’67/Plus geeft volle winst in blessuretijd uit handen

19 november 2018 11:30

Rood-Wit’67/Plus behaalde afgelopen zondag in de uitwedstrijd in Knegsel tegen Knegselse Boys een 1-1 gelijkspel. In blessuretijd gaf Rood-Wit’67 een verdiende 0 - 1 verkregen voorsprong geheel onnodig uit handen.

Vanaf de aftrap nam Knegselse Boys het initiatief en na 6 minuten spelen moest Rood-Wit’67/Plus doelman Tom Lammers handelend optreden. Een verraderlijk schot van rechtsachter Knegselse Boys speler Tim Geerts verwerkte hij op uitstekende wijze tot hoekschop. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg Rood-Wit’67/Plus meer grip op het spel en dat resulteerde in de 24e en 26e minuut in scoringskansen. Jordi van Leeuwen zag zijn inzet net langs de verkeerde kant van de paal belanden en een schot van aanvoerder Robin van Vuurden verdween over het Knegselse Boys doel. In de 37e minuut kwam Rood-Wit’67/Plus op voorsprong. Geert Compen soleerde door de gehele Knegselse Boys defensie. Met een strak schot in de linkerbenedenhoek liet hij de robuuste Knegselse Boys doelman Robin van Bree volkomen kansloos, 0 - 1.

Na de thee probeerde Knegselse Boys de gelijkmaker te forceren, maar de hechte Rood-Wit’67/Plus defensie liet vooralsnog geen steken vallen. De Roodwitters bleven gevaarlijk met uitvallen. In 67e minuut had Geert Compen bepaald pech toen hij zijn inzet tegen de paal zag belanden en twee minuten later had hij een strafschop verdiend toen een Knegselse Boys speler binnen het strafschopgebied hands maakte, maar tot ieders verbazing zag de scheidsrechter hier geen opzet in. Hierna kreeg Rood-Wit’67/Plus nog diverse goede scoringsmogelijkheden, maar de Rood-Wit’67/Plus aanvallers sprongen te slordig met de geboden scoringskansen om. En zoals altijd, indien men vergeet te scoren krijgt men alsnog de kous op de kop. Ver in blessuretijd kwam Knegselse Boys alsnog op 1 - 1. In een scrimmage werd de bal door een Knegselse Boys aanvaller tegen de touwen gewerkt en sleepte de thuisclub alsnog een 1 - 1 gelijkspel uit het vuur.

A.s. zondag staat voor Rood-Wit’67/Plus wederom een uitwedstrijd op het programma tegen D.V.S. in Aalst. Aanvang 14.30 uur.