Sponsors

Oppermachtig Rood-Wit’67/Plus wint met 3 – 0 van Terlo

22 oktober 2018 9:45

Misschien lag het wel aan de schone reclameborden op het hoofdveld, die door de spelers van
JO15-1 afgelopen zaterdag van een stevige wasbeurt waren voorzien, dat Rood-Wit’67/Plus met zoveel machtsvertoon de wedstrijd won van Terlo.

De Roodwitters startten overrompelend en speelden de gehele wedstrijd heel aanvallend en zette Terlo voortdurend onder druk. Er werd echter te slordig met de kansen om gegaan anders was de uitslag vele malen hoger geweest. Aan keeper Bart Verstegen van Terlo was het te danken dat dat niet gebeurde. Steeds greep hij goed in wanneer Jordi van Leeuwen weer eens alleen voor hem verscheen. Er waren voor rust alleen al 6 opgelegde kansen maar niet één werd verzilverd. Ruststand 0 – 0.

Na rust bleven de Roodwitters de wedstrijd domineren en bleef het weer kansen regenen. Binnen 2 minuten na rust had het 2 – 0 kunnen staan maar Sven Vrijdag kopte de bal (geschonken door Training With van Hein Claassen uit Budel-Schoot) over en Moa van Duin schoot in de handen van de keeper. De toeschouwers konden in de 56e minuut dan eindelijk juichen. Na een breedtepass van Tom Roost kon Jordi van Leeuwen alleen op keeper Verstegen afgaan en met een bekeken schot de o zo verdiende voorsprong binnen schieten. Weer moesten de supporters lang wachten alvorens de bevrijdende 2 – 0 voorsprong op het scorebord stond. Dat was in de 84e minuut. De goed ingevallen Geert Compen onderschepte op het middenveld de bal ging een 1 – 2 combinatie aan met Harm Derks passeerde daarna nog 2 spelers van Terlo en schoot uiteindelijk de bal loeihard langs keeper Verstegen in de verre hoek. In de resterende       6 minuten waren er nog maar liefst 4 opgelegde kansen waarvan Jordi van Leeuwen in de 89e minuut er één verzilverde. Door deze overwinning stegen de Roodwitters naar de subtop.

De pupil van de week was Jordan Philipsen.

Zondag 28 oktober speelt Rood-Wit’67/Plus 1 in en tegen Casteren, aanvang 14.30 uur.