Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Kansloze nederlaag Rood-Wit’67/Plus tegen SVSH

15 oktober 2018 1:00

Rood-Wit’67/Plus leed afgelopen zondag in Someren-Heide een kansloze 2-0 nederlaag.

Al vanaf het beginsignaal zagen we een fel en agressief SVSH dat overduidelijk het initiatief nam. Rood-Wit’67/Plus probeerde met countervoetbal enig gevaar te stichten, maar moest toch tot in de 18e minuut wachten op een doelrijpe kans. Jordi van Leeuwen onderschepte een lange bal en met een verdediger voor zich werd hij op het laatste moment van een doelrijpe kans afgehouden. Hierna bleef SVSH de beter voetballende ploeg en Rood-Wit’67/Plus probeerde steeds met lange halen van achteruit de voorhoedespelers aan het werk te zetten, maar steeds kon de SVSH verdediging tijdig ingrijpen.

Na de hervatting keek Rood-wit’67/Plus al snel tegen een 1-0 achterstand aan. SVSH speler Chris Schenk ging op rechts goed door en diens voorzet werd door Wesley Maas tegen de touwen gewerkt. Hierna bleef SVSH het initiatief houden en Rood-Wit’67/Plus probeerde met afstandsschoten succes te boeken, echter zonder resultaat. Door enkele wisselingen toe te passen probeerde trainer Marc Piron meer vat op de wedstrijd te krijgen maar dit gaf vooralsnog geen verbetering. In de 62e minuut kwam SVSH op 2-0. Te laat ingrijpen van de Roodwit verdediging ging hier aan vooraf en Rick van Tulden kon Rood-Wit’67/Plus keeper Nick Roost verschalken. Na deze treffer kreeg SVSH de mogelijkheid om tot een grotere score te komen maar de uitstekende Rood-Wit’67/Plus doelman Nick Roost voorkwam met enkele spectaculaire reddingen een veel hogere score voor de thuisclub.

A.s. zondag speelt Rood-Wit’67/Plus thuis tegen Terlo. Aanvang 14.30 uur, gratis entree. De pupil van de week is Jordan Philipsen. De wedstrijdbal is geschonken door Training With van Hein Claassen uit Budel-Schoot.