Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

A.s. zondag 16 september Rood-Wit'67/Plus 1 - FC Cranendonck 1

10 september 2018 9:30

Rood-Wit’67/Plus 1 heeft afgelopen zondag in haar tweede wedstrijd om de KNVB beker tegen 4e klasser De Raven uit Luijksgestel een 4 – 2 nederlaag geleden.

De Roodwitters hadden vooral vóór rust het betere van het spel maar scoorden niet. Dat deed De Raven wel uit de spaarzame kansen en maar liefst 3x (2x Stephan Frenken en Bas v.d. Wal) zodat de ruststand 0 – 3 was.

Na rust was De Raven beter maar scoorden de Roodwitters meer doelpunten. Het werd eerst nog 0 – 4 (doelpunt Niels Peeters). Na rust wisten de Roodwitters met 2 prachtige doelpunten het net te vinden (1x Robin van Vuurden, lage schuiver in de verre hoek) en Bert Eerdekens (directe vrije trap). De einduitslag was enigszins geflatteerd.

Ook het 2e en 3e elftal speelden om de KNVB beker. Het 2e elftal speelde thuis gelijk tegen Nuenen 4, uitslag 3 – 3. Het 3e elftal verloor de uitwedstrijd tegen De Valk 8
met 2 – 1.

A.s. zondag 16 september speelt Rood-Wit’67/Plus 1 haar laatste bekerwedstrijd thuis tegen koploper FC Cranendonck, aanvang 14.30 uur. Voor het 2e elftal staat een uit(beker) wedstrijd op het programma tegen Heeze 4, aanvang 12.00 uur. Het 3e elftal speelt thuis de bekerwedstrijd tegen Heeze 9, aanvang 10.30 uur.