Bekerwedstrijden zondag 9 september

3 september 2018 10:30

Rood-Wit’67/Plus 1 heeft in haar eerste wedstrijd om de KNVB beker tegen 3e klasser SV Budel een 4 – 1 nederlaag geleden.

Rood-Wit’67/Plus speelde zeer verdienstelijk en had SV Budel tot aan de rust goed onder controle, ruststand 1 – 0 voor SV Budel.

Na rust een beter Budel en liep dan ook uit naar 3 – 0. Hierna rondde spits Jordi van Leeuwen na een mooie aanval doeltreffend af 3 – 1. Kort hierna had het 3 – 2 kunnen worden maar een aanval van de Roodwitters, in een overtal aan spelers, werd ten onrechte afgefloten. SV Budel scoorde in de slotfase nog de 4 – 1 en won verdiend.

Ook het 2e en 3e elftal speelden om de KNVB beker. Het 2e elftal verloor in Valkenswaard met 5 - 3 van De Valk 3. Het 3e elftal won thuis nipt met 3 – 2 van
SV Budel 9.

A.s. zondag 9 september

Het 1e elftal speelt a.s. zondag wederom een (thuis)bekerwedstrijd. Ditmaal tegen de Raven 1 uit Luijksgestel, aanvang 14.30 uur. Voor het 2e elftal staat eveneens een thuis(beker) wedstrijd op het programma tegen Nuenen 4, aanvang 11.00 uur. Het 3e elftal moet naar Valkenswaard en speelt tegen De Valk 8, aanvang 11.00 uur.