Rood-Wit’67/Plus verliest van beter SDO’39

11 mei 2018 9:45

Afgelopen donderdag (Hemelvaartsdag) verloor Rood-Wit’67/Plus thuis verdiend en ruim van SDO’39, uitslag 0 – 4. SDO’39 speelde verzorgd voetbal met veel diepgang. Rood-Wit’67/Plus daarentegen kwam niet in haar doen en speelde dan ook een matige wedstrijd. Kregen de Roodwitters in voorgaande wedstrijden best veel kansen dat was deze keer niet het geval. Er waren wel 2 opvallende gebeurtenissen, doelman Nick Roost kwam, na 11 maanden gezondheidsklachten te hebben gehad, weer op het veld. Hij keepte de 2e helft. De 49 jarige Erwin Janssen kwam 20 minuten voor tijd in de spits, hij speelde zijn laatste wedstrijd in het 1e elftal in het seizoen 2004/2005.

In de 15e minuut kwam SDO’39 uit een corner op voorsprong door een kopbal van Geert Coolen. 2 Minuten voor rust kopte Sven Vrijdag ongelukkig de bal in eigen doel 0 – 2 nadat de bal (geschonken door Marcel Aarts van café Down Town in Eindhoven) eerst nog van richting was veranderd door een aanvaller van SDO’39. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde, de Roodwitters kwamen er sporadisch uit. In de 62e minuut kwam SDO ’39 door een makkelijk gegeven penalty  op 0 – 3 door Martijn Hellegers. 2 Minuten voor tijd slalomde invaller Michel Jansen door de achterhoede van de Roodwitters en rondde onhoudbaar af 0 – 4.

A.s. zondag 13 mei speelt Rood-Wit’67/Plus thuis tegen Hulsel, aanvang 14.30 uur. De wedstrijdbal is geschonken door pedicure Françien Hoefnagels.

A.s. donderdag 17 mei speelt Rood-Wit’67/Plus thuis tegen Knegselse Boys, aanvang 20.00 uur. Deze wedstrijd begint met een 0 – 2 stand en duurt slechts 25 minuten omdat op 8 april de wedstrijd gestaakt werd i.v.m. een dubbele beenbreuk van een Knegsel speler.

Huldiging Theo van Seggelen                                                                                                   Op zondag 13 mei wordt Theo van Seggelen vóór aanvang van de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 2 – SV Budel 3 gehuldigd i.v.m. het spelen van zijn 250e seniorenwedstrijd, aanvang wedstrijd 11.00 uur.