Rood-Wit’67/Plus geeft volle winst in blessuretijd uit handen

7 mei 2018 10:30

Rood-Wit’67 behaalde afgelopen zondag in Aalst tegen D.V.S. een verdienstelijk 1-1 gelijkspel. Na een 0 - 1 voorsprong, gescoord in de 84e minuut werd in blessuretijd alsnog de 3 punten uit handen gegeven.

Vanaf de aftrap was al duidelijk dat er weinig gescoord zou worden. Aan beide zijden ontstonden diverse goede mogelijkheden om tot scoren te komen, maar de aanvallers van beide ploegen gingen te slordig met de ontstane scoringskansen om.  Al na 7 minuten spelen verscheen D.V.S. aanvaller Bart van de Linden alleen voor Rood-Wit’67/Plus doelman Tom Lammers, die een vroege treffer voor de thuisclub voorkwam. Drie minuten later aan de andere kant kreeg Rood-Wit’67/Plus aanvaller Jordi van Leeuwen een uitgelezen scoringsmogelijkheid, maar stuitte op D.V.S. doelman Robin Verhoeven. Twee minuten later opnieuw een uitstekende scoringskans voor Rood-Wit’67 speler Daine Rodriquez, die na een uitstekende pass van Jordi van Leeuwen een vrije scoringskans kreeg, maar goed keeperswerk van de D.V.S. doelman voorkwam dat Rood-Wit’67/Plus op voorsprong kwam. Vijf minuten later opnieuw een goede scoringsmogelijkheid voor de Roodwitters. Een voorzet vanaf links werd uitstekend door Rood-Wit’67/Plus verdediger Tom Ras ingekopt. Met een katachtige redding wist D.V.S. doelman Robin Verhoeven zijn doel vooralsnog schoon te houden. In de rebound had Youri van Gils bepaald pech dat zijn schot in een mêlee van spelers werd gestremd.

Na de hervatting eenzelfde beeld. Beide ploegen kregen diverse scoringskansen, maar steeds werd hiermee slordig omgegaan. In de 84e minuut kwam Rood-wit’67/Plus op voorsprong. Tom Ras brak op links door de D.V.S. verdediging en diens voorzet op maat werd door de uitstekend spelende Jordi van Leeuwen tegen de touwen gewerkt, 0-1. Na deze meevaller probeerde D.V.S. alsnog de gelijkmaker te scoren en dat lukte in blessuretijd. Na een goed genomen corner, kon D.V.S. aanvaller Geert Smits uit een scrimmage voor het Rood-wit’67/Plus doel, alsnog de gelijkmaker binnen tikken, 1 – 1 eindstand.

A.s. donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag), speelt Rood-Wit’67/Plus een thuiswedstrijd tegen S.D.O.’39. In verband met de Braderie in Budel-Schoot begint de wedstrijd om 12.30 uur!                                                                                                                                        De wedstrijdbal is geschonken door Café Down Town van Marcel Aarts.

A.s. Zondag 13 mei 2018, speelt Rood-Wit’67/Plus opnieuw een thuiswedstrijd tegen Hulsel. Aanvang 14.30 uur. De wedstrijdbal is geschonken door pedicure Francien Hoefnagels.

Huldiging Theo van Seggelen                                                                                                   Op zondag 13 mei wordt Theo van Seggelen vóór aanvang van de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 2 – SV Budel 3 gehuldigd i.v.m. het spelen van zijn 250e seniorenwedstrijd, aanvang wedstrijd 11.00 uur.