Vlaamseweg 1 B
6029PK
STERKSEL
tel. 040-2261105

Rood-Wit’67/Plus heeft een verdiende overwinning geboekt op Sterksel. De Roodwitters waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Vooral in de eerste helft creëerde Rood-Wit’67/Plus veel kansen. In de 8e minuut schoot Jordi van Leeuwen net voor langs het doel. De tweede kans was kort daarna voor Harm Derks die de bal niet goed raakte. Een 3e kans was in de 20e minuut toen schoot Tom Roost de bal net over de lat. Een minuut later ging Steef Damen goed door maar ook zijn actie leverde geen goal op. In de 30e minuut leverde een goede combinatie tussen Steef Damen en Jordi van Leeuwen ook weer niets op. 3 Minuten later was er weer een kans voor Harm Derks na goed doorzetten van Steef Damen. In de 40e minuut kwam eindelijk de dikverdiende beloning voor de Roodwitters. Nick Lucassen nam een corner die verlengd werd door Jesse Biesmans en voor de voeten kwam bij Jens Smits die deze voorzet beheerst intikte. Dit was ook de ruststand. Na rust begon Sterksel iets feller en had Rood-Wit’67/Plus moeite om het spel te maken. Maar de eerste kansen waren weer voor de Roodwitters. De ingevallen Rowan Goyens schoot net over de doellat en een goede voorzet van Jesse Biesmans kon net niet ingetikt worden door de ook ingevallen Mart Tunissen. Typerend voor de wedstrijd was de éérste kans voor Sterksel. Die kwam pas in de 33e minuut in de tweede helft toen een goed schot net langs ging. Hierna kreeg Rood-Wit’67/Plus nog enkele kansen om de wedstrijd te beslissen maar het duurde toch nog tot de 5e minuut in blessuretijd voordat de tweede goal viel. Een goede assist van Jordi van Leeuwen bracht Roel van de Vorst alleen voor de keeper van Sterksel. Roel bleef rustig en heel beheerst scoorde hij de 0 – 2.                                                       Het bijzondere aan het afgelopen weekend was dat alle seniorenelftallen hun wedstrijd wonnen.                                                                                             Zondag 7 november staat de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 1 – Egchel 1 op het programma, aanvang 14.30 uur en de toegang is gratis. De wedstrijdbal is geschonken door Kremers Installatietechniek BV uit Budel.