Bokkenrijdersstraat 1
6005ST
WEERT
tel. 0495-562133

Rood-Wit’67/Plus heeft voor de derde opeenvolgende keer haar wedstrijd gewonnen. Dit keer werd het maar liefst 7 – 0. Ook de vorige wedstrijd werd met grote cijfers gewonnen (6 – 1). De Roodwitters houden met deze overwinning aansluiting met de koplopers.
In het begin van het doelpuntrijke duel had
Rood-Wit’67/Plus nog moeite met het spel te maken omdat Crescentia goed compact speelde. De eerste kans was toch al in de 5e minuut toen Roodwitter Tom Ras goed doorging over de linker kant en voorlegde op Nick Lucassen, hij schoot de bal echter tegen de paal. In de 11e minuut redde keeper Joep Lammers heel bekwaam na een directe vrije trap voor Crescentia. In deze periode speelden de Roodwitters ietwat slordig maar kwamen wel op voorsprong. In de 25e minuut strafte Youri van Gils een fout van de Crescentia achterhoede af en scoorde beheerst 0 – 1. Net voor rust kwam Rood-Wit’67/Plus op 0 – 2 via een uitstekende aanval van Tom Ras en Youri van Gils. Nick Lucassen stond op de goede plaats en tikte de 0 – 2 binnen.

Na rust ging het hard mede door de rode kaart van een van de spelers van Crescentia. Het werd 0 – 3 door Jordi van Leeuwen in de 50e minuut. Binnen 5 minuten liep Rood-Wit’67/Plus uit door doelpunten van Tom Roost 0 – 4 en Youri van Gils 0 – 5. In de 70e minuut werd Jelle van der Kruijs in de 16 onderuit gehaald en de toegekende penalty werd onberispelijk door Tom Roost ingeschoten 0 – 6. In de slotfase kregen de Roodwitters nog een aantal goede mogelijkheden. De complete afstraffing duurde tot de 85e minuut. Tom Ras toverde weer eens een fraaie voorzet uit zijn schoen die precies in de voeten kwam van Keanen Rullenraad. Keanen scoorde heel knap de eindstand van 0 – 7. Komende zondag hebben de Roodwitters een vrije zondag. De eerstvolgende wedstrijd is op 5 december uit naar koploper Tongelre. Mogelijk was de uitwedstrijd bij Crescentia vóór de winterstop de laatste wedstrijd van de Roodwitters. Oorzaak kan zijn: strengere coronamaatregelen en de winter doet zijn intrede.