Knegselse Boys 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse E

8 april 2018 14:30

Onbekend

Vóór aanvang van de wedstrijd werd 1 minuut stilte in acht genomen i.v.m. het overlijden van oud jeugdbestuurslid Ria Roost.

Vóór rust waren er weinig hoogtepunten te beleven evenals het voetbal. Knegselse Boys was de meest gelukkige. Dat begon in de 20e minuut met een foute uittrap van keeper Tom Lammers van Rood-Wit’67/Plus die recht in de voeten van Faisal Ramsaransing van Knegselse Boys belandde. Faisal passte de bal op de vrijstaande Hein Willems, die vervolgens Tom Ras omspeelde. Hein passte de bal in de linker benedenhoek 0 – 1 (ruststand).

In de 54e minuut gaf RW’67/Plus onnodig een penalty weg die door Hein Willems werd genomen. Keeper Tom Lammers zat er nog wel goed bij. Via zijn vingertoppen ging de bal toch in het doel 0 – 2. In de 61e minuut werd de wedstrijd definitief gestaakt i.v.m. een zware blessure (scheen- en spaakbeen gebroken) van Faisal Ramsaransing van Knegselse Boys. Hij werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Donderdagavond 12 april staat de uitwedstrijd tegen DEES (Wintelre) op het programma, aanvang 18.30 uur en zondag 15 april de uitwedstrijd tegen Netersel, aanvang 14.30 uur.

Pupil van de week was Anna Kollee. De bal werd geschonken door Assurantiekantoor van Hunsel & Govers uit Budel.

Rood-Wit’67/Plus 2 wint topper

Rood-Wit’67/Plus 2 heeft afgelopen zondag de belangrijke topper tegen de nummer 1 van de ranglijst RKVVO 5 met 4 – 3 gewonnen. Het leek een gemakkelijke overwinning te worden omdat de Roodwitters 20 minuten vóór tijd met 4 – 1 leidden. 2 Minuten vóór tijd scoorde RKVVO nog de 4 – 3 maar de tijd was tekort om een gelijkspel af te dwingen. Door deze overwinning zijn de Roodwitters  RKVVO op 3 punten genaderd en een wedstrijd minder gespeeld.