Rood Wit'67/Plus 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse E

12 april 2018 18:30

Onbekend

Rood-Wit’67/Plus behaalde een ruime en verdiende overwinning op DEES uit Wintelre, eindstand 0 - 3. Verdiend omdat de Roodwitters na rust nog diverse goede kansen kregen voor een nog ruimere overwinning. De overwinning kwam tot stand door beter voetbal maar ook omdat de Roodwitters met veel passie speelden. Er werd meteen vanaf het begin veel druk gezet op de tegenstander, ook werden nagenoeg alle duels gewonnen, hiermee is tevens de overwinning verklaard.

De eerste goal kwam tot stand door een terechte penalty. Geert Compen was met bal alleen op avontuur en werd binnen de 16 ten val gebracht. Tom Roost schoot de bal onhoudbaar in de linker benedenhoek 0 – 1. Tevens de ruststand.

Na rust kwam DEES meer en meer opzetten waardoor de Roodwitters zich vaker tot de counter moesten beperken. Achter werd de nul gehouden en voor kwamen er meer kansen en met resultaat. Een kwartier voor tijd gaf Tom Ras een voorzet op Youri van Gils die de bal voor het doel kopte. De ingevallen Maarten Derks kon na goed doorzetten de 0 – 2 scoren. Kort hierna ontfutselde Youri van Gils de bal op het middenveld en kon alleen op de keeper van DEES afgaan. Heel beheerst scoorde Youri de 0 – 3.