Rood Wit'67/Plus 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse E

26 november 2017 14:30

Onbekend

Rood-Wit’67/Plus liep afgelopen zondag op sportpark “t Kantje” in Hulsel tegen een forse nederlaag op.

Vanaf de aftrap was duidelijk dat Rood-Wit’67/Plus een moeilijke middag tegemoet zou gaan. Binnen een kwartier maakte Hulsel drie doelpunten door handig verdedigingsfouten in de Rood-Wit’67/Plus defensie af te straffen. In de 8e minuut was het René Roest, die de Hulselnaren op een 1-0 voorsprong bracht. Handig profiteerde hij van een misverstand in de Rood-Wit’67/Plus verdediging en met een lage schuiver liet hij Rood-Wit’67/Plus doelman Jari Piron kansloos. De thuisclub bleef heer en meester en in de 12e minuut kwam het zelfs op 2-0. Vanuit een goed genomen corner kon de geheel vrijstaande spits Stef Rooijmans de Rood-Wit’67/Plus doelman verschalken. De Roodwitters konden hier behoudens enkele aanvallen niets tegenover stellen. De aanvallen waren te eenvoudig om de Hulsel defensie voor problemen te stellen. In de 15e minuut brak Hulsel rechtsbuiten René Roest door de Rood-Wit’67/Plus defensie en uit diens afgemeten pass kon Hulsel spits Stef Rooijmans 3-0 aantekenen. Rood-Wit’67/Plus probeerde hierna iets aan deze vroege achterstand te doen. Enkele kansen werden gecreëerd, maar schoten van Tom Roost en Dayne Rodriquez misten de juiste richting of gingen voorlangs of over het Hulsel doel.

Na de hervatting dacht iedereen dat Rood-Wit’67/Plus de mouwen zou opstropen om de achterstand te verkleinen. Echter na vijf minuten spelen kwam Hulsel op 4-0. Opnieuw was het de gevaarlijke aanvaller René Roest die Rood-Wit’67/Plus doelman Jari Piron met een lage schuiver volkomen kansloos liet. In de 57e minuut werd de stand op 5-0 gebracht. Middenvelder Stef Rooijmans soleerde door de Rood-Wit’67/Plus defensie en scoorde beheerst in de linker benedenhoek. De Roodwitters probeerden er alles aan te doen om alsnog de eer te redden. In de 60e minuut had dit succes. Een uitstekende pass van Anton van Kessel bereikte Dayne Rodriquez. Met een stiftbal kon hij Hunsel doelman Eric Corsten verschalken en de hatelijke nul op het scorebord laten verdwijnen 5-1. Tien minuten voor het eindsignaal kon Hulsel gevaarlijkste aanvaller Stef Rooijmans opnieuw scoren en de eindstand 6-1 op het scorebord brengen.

A.s. zondag 3 december speelt Rood-Wit’67/Plus een thuiswedstrijd tegen SDO’39 uit Lage Mierde, aanvang 14.30 uur maar vrijdag 1 dec. gaat Rood-Wit’67/Plus nog eerst feestvieren. De jaarlijkse feestavond begint om 20.00 uur en het thema is Sinter Kerst & Nieuw.