Rood Wit'67/Plus 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse E

22 oktober 2017 14:30

Onbekend

Na de afstraffing van vorige zondag tegen Waalre leed Rood-Wit’67/Plus afgelopen zondag in Bergeijk opnieuw een nederlaag tegen het laag geklasseerde Terlo.          In de eerste helft nam Terlo op een zwaar te bespelen veld het initiatief en na 3 minuten spelen keek Rood-Wit’67/Plus al tegen een 1-0 achterstand aan. Linkerspits Bjorn Vroomen speelde zich op links handig vrij en uit diens voorzet kon spits Dayne Vroomen, geheel vrijstaand voor Rood-Wit’67/Plus keeper Jari Piron, de bal via de lat inkoppen. Na deze vroege achterstand probeerde Rood-Wit’67/Plus de aanval te zoeken en na 8 minuten spelen had dit succes. Dayne  Rodriquez ging op links goed door en zijn uitstekende voorzet werd door Rood-Wit’67/Plus aanvaller Geert Compen fraai ingekopt, 1-1. Enkele minuten later had Rood-Wit’67/Plus op voorsprong kunnen komen door opnieuw Geert Compen. Handig soleerde hij door de Terlo verdediging, maar op het laatste moment kon de Terlo keeper de thuisclub voor een achterstand behoeden. In de 16e minuut kwam Terlo opnieuw op voorsprong. Linkerspits Bob Jamers omspeelde de gehele Rood-Wit’67/Plus defensie en stelde Terlo aanvalsspits Bas Verberne in staat om doelman Jari Piron met een uitstekende kopbal te verschalken, 2-1. Terlo bleef het initiatief houden en Rood-Wit’67/Plus kon hier weinig tegenover stellen. In de 30e minuut kwam de thuisclub op een 3-1 voorsprong. De  snelle Terlo aanvaller Hein Hoeks soleerde door de Rood-Wit’67/Plus defensie en liet doelman Jari Piron met een lage schuiver kansloos.                                                                                                                           Na de hervatting een beter spelend Rood-Wit’67/Plus, zonder echte doelrijpe kansen te scheppen. Toch bleef Terlo gevaarlijk en doelman Jari Piron moest nog enkele keren handelend optreden om Rood-Wit’67/Plus voor een nog grotere achterstand te behoeden. In de 54e minuut had Rood-Wit’67/Plus pech. Een uitstekend genomen vrije trap van Rood-Wit’67/Plus aanvoerder Harm Derks werd door de Terlo doelman op uitstekende wijze gestopt. Hierna bracht Rood-Wit’67/Plus trainer van de Moosdijk enkele wisselingen in het elftal om meer de aanval te kiezen. Rowan Jongen en Jelle van der Kruijs vervingen Jordy van Leeuwen en Jesper Bekkers, maar steeds waren de Rood-Wit’67/Plus aanvallen te matig van opzet om de Terlo verdediging voor problemen te stellen.                                                                                                                                            A.s. zondag 29 oktober 2017, speelt Rood-Wit’67/Plus een thuiswedstrijd tegen DEES (Wintelre), aanvang 14.30 uur.