Rood-Wit’67/Plus gelijk tegen DVS: 1 - 1

Datum

8 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd Rood-Wit’67/Plus – DVS had 2 verschillende helften. De eerste helft had Rood-Wit’67/Plus meer kansen en was beter, de 2e helft was DVS beter en had enkele behoorlijke goede kansen. Ieder één punt en daar mogen beide teams tevreden mee zijn.

De beste kans voor Rood-Wit’67/Plus was al in de 3e minuut. Jordi van Leeuwen omspeelde zijn directe tegenstander en kwam alleen voor keeper Robin Verhoeven van DVS. Jordi treuzelde wat wilde de keeper ook nog passeren maar inmiddels was Tim Quinten van DVS de keeper komen helpen en ontfutselde Jordi de bal, weg kans. 6 Minuten later had Youri van Gils uit een corner kunnen en moeten scoren maar schoot naast. Intussen was er nog een doelpunt voor DVS wegens buitenspel door de goed leidende scheidsrechter Wijnen uit Heeze terecht afgekeurd. Het was DVS dat op dat moment onverdiend in de 9e minuut aan de leiding kwam via een voorzet en een intikker door Wester Wester (0 – 1). 6 Minuten later had Rood-Wit’67/Plus op gelijke hoogte kunnen komen door Dayne Rodriguez die na een voorzet de bal (geschonken door Pierre Clement) volledig miste. De zeer verdiende gelijkmaker kwam in de 33e minuut uit een schitterende aanval via rechtsback Jelle van der Kruijs. Hij bediende Tom Roost op maat en Tom legde vervolgens de bal panklaar voor Jordi van Leeuwen die geheel beheerst 1 – 1 scoorde. Dit was tevens de rust- en eindstand.

5 Minuten na rust verrichtte Jari Piron uitstekend keeperswerk. Roel Hundscheid verscheen alleen voor Jari die de bal uitstekend tegen hield. In de 55e minuut verrichtte Harm Derks goed kopwerk want anders had Wester Wester van DVS een niet te missen kans gehad. In de 60e minuut wederom een goede mogelijkheid voor DVS om op voorsprong te komen. Dit keer was het Jelle van der Kruijs die goed verdedigend werk verrichtte. Ook in de 80e en 82e minuut had DVS de wedstrijd in haar voordeel kunnen beslissen. Wederom Wester Wester verprutste een uitstekende kans en daarna hield Jari Piron nog een goed genomen vrije trap op de 16 meter lijn uitstekend tegen. Beste man aan Rood-Wit’67/Plus zijde was Jorg Bekelaar die vandaag voor de 2e keer in de basis stond. Pupil van de week was Robin van Dok.                                                                          A.s. Zondag 15 oktober speelt Rood-Wit’67/Plus een uitwedstrijd in en tegen Waalre, aanvang 14.30 uur.