Scheidsrechter

Boulayounne, M.

Accommodatie

Onbekend

Rood-Wit’67/Plus leed afgelopen zondag in de laatste uitwedstrijd van dit seizoen in en tegen Roggel een 2-0 nederlaag. Rood-Wit’67/Plus moest in deze wedstrijd door blessures de gehele vaste voorhoede missen incluis doelman Nick Roost. Maarten Derks, Stef Lammers, Joep Lammers en Dave van Mierlo waren hun waardige vervangers. Voor rust waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, waarbij het veldspel zich voornamelijk op het middenveld afspeelde. Sporadisch ontstonden voor beide doelen scoringskansen. Door beide teams zou het eerst gescoord kunnen worden uit de vele toegekende vrije trappen. Steeds konden de beide keepers tijdig ingrijpen. De ruststand gaf dan ook een 0-0 stand.                                                                                            Na de thee begon de thuisclub een offensief, maar de Rood-Wit’67/Plus defensie kon vooralsnog de thuisclub van een score houden. In de 66e minuut kwam de thuisclub toch op voorsprong. Een uitstekend genomen vrije trap door Lars Stultens vanaf 18 meter verschalkte Rood-Wit’67/Plus doelman Joep Lammers. Snoeihard verdween de bal onhoudbaar in de linker benedenhoek, 1-0. Na deze tegenvaller probeerde Rood-Wit’67/Plus de bakens te verzetten. Trainer Marc Piron bracht enkele wijzigingen in het team aan. Jordi van Leeuwen en Jelle Vrijdag werd ingebracht voor Maarten Derks en Mike Baats om nog meer de aanval te kiezen, maar de stugge Roggel verdediging greep steeds tijdig in. Behoudens enkele vrije trappen kreeg Rood-Wit’67/Plus nog wel enkele goede mogelijkheden, maar steeds vonden zij de Roggel doelman op hun weg. In de 81e minuut kon Roggel de voorsprong uitbreiden en Rood-Wit’67/Plus definitief de genadeslag toe brengen. Een schot van Roggel aanvaller Davy Luis was Rood-Wit’67/Plus doelman Joep Lammers te machtig en met een lage schuiver in de linkerhoek bepaalde hij de eindstand op 2-0.                                                                                                                A.s. Zondag 30 april 2017, speelt Rood-Wit’67/Plus een thuiswedstrijd tegen kampioen Horn. Aanvang 14.30 uur. De pupil van de week is Dean Hofs.                                            A.s. zondag 30 april 2017, vóór aanvang van de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 2-NWC 5 wordt John Claassen door het bestuur van Rood-Wit’67/Plus gehuldigd, i.v.m. het spelen van zijn 250e wedstrijd. De wedstrijd begint om 11.00 uur.