Klooster, J.

Accommodatie

Onbekend

In de uitwedstrijd tegen SVSH te Someren-Heide heeft Rood-Wit’67/ Plus onnodig 2 punten verspeeld.

Na een slordige openingsfase met veel foutieve passes aan Rood-Wit zijde was de eerste mogelijkheid voor SVSH speler Lex Klaver na een klutsbal. Hierna nam Rood-Wit’67/Plus de regie over en speelde verder een goede eerste helft. Na diverse mogelijkheden van de bezoekers is het in de 28e minuut Mike Baats die de 0-1 op het scorebord bracht. Na een goede aanval opgezet door Anton van Kessel was het Ruud Poukens die Mike in scoringspositie bracht  en met een fantastische lob lepelde hij de bal in de verre hoek. Dit betekende de verdiende voorsprong voor Rood-Wit’67/Plus. Hierna kreeg Geert Compen een goede mogelijkheid om de score verder uit te breiden na een prachtige voorzet van Mike Baats. De kopbal van Geert miste onvoldoende kracht om doelman Coen Smits van SVSH te verrassen. In de 38e minuut een schot van Youri van Gils dat net naast het doel ging. Na  42 minuten was er nog een afstandsschot van Jos Verhees van SVSH dat via een speler van Rood-Wit buiten het bereik van keeper Nick Roost op de paal belandde. Verder werd er in deze

1e helft weinig weggegeven door de verdediging van Rood-Wit’67/Plus. Na de rust een feller SVSH dat de hoop nog niet had opgegeven en nog geloofde in een goed resultaat. Na 50 minuten een vrije trap voor de Roodwitters na een overtreding op Mike Baats op 20 meter van het doel van SVSH. Youri van Gils schoot de vrije trap echter recht op de keeper van SVSH die deze bal makkelijk kon pakken. Na een diepte pass van SVSH die over de verdediging van de Roodwitters viel kwam de bal voor de voeten van Leon van Heugten. Hij schoot direct op doel maar keeper Nick Roost kon in eerste instantie dit schot nog keren. Uit de rebound is het Ruud Smits die uit een moeilijke hoek de 1-1 binnen schoot. Rood-Wit’67/Plus kreeg hierna nog enkele goede mogelijkheden. In de 78e minuut was er een goede kans voor Geert Compen na goed voorbereidend werk van Ruud Poukens. Na een pass van Ruud kwam Geert vrij voor de doelman van SVSH maar de bal belandde tegen de paal. Na een diepte pass van de sterk spelende Jelle van der Kruijs op Bart Matheeuwsen werd diens voorzet door iedereen gemist waardoor er in de uitslag niets meer veranderde. Voor SVSH 1 punt gewonnen voor Rood-Wit 67/Plus 2 punten verloren.

Aanstaande zondag staat de inhaalwedstrijd Horn 1 - Rood-Wit’67/Plus 1 op het programma, aanvang 14.15 uur.  Horn 1 is de nummer 1 van de rangschikking.

Hierna is de winterstop. Op zondag 29 januari wordt voor Rood-Wit’67/Plus 1 de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Boekoel 1.