18 december 2016 14:15

Scheidsrechter

Koç, O.

Onbekend

In de uitwedstrijd tegen koploper Horn heeft Rood-Wit’67/ Plus een grote nederlaag geleden, 5 - 0.

Als je de standenlijst bekijkt is het toch een normale uitslag. Horn heeft slechts 1x gelijk gespeeld (tegen nummer 2 Roggel) en de rest gewonnen. Bijna gemiddeld 4 doelpunten per wedstrijd gescoord en slechts 7 doelpunten tegen.

Ook Rood-Wit'67/Plus was een maatje te klein voor koploper Horn dat vorige week al het periodekampioenschap had binnen gehaald. Na twaalf minuten was het al 2-0. Halverwege keek Rood-Wit'67/Plus tegen een 3-0 achterstand aan en in de tweede helft liep Horn uit naar 5-0.

Rood-Wit'67/Plus sluit 2016 af als een goede middenmoter.