Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Het zag er allemaal zo goed uit. De Roodwitters speelden een heel goed bekertoernooi met 3 overwinningen, veel doelpunten en door naar de volgende ronde. Teleurstellend is het dan als je de eerste thuiswedstrijd verliest. Destemeer teleurstellend omdat de Roodwitters veel meer kansen kregen dan DFO’20. 5 Kansen voor DFO’20 daar stonden een stuk of 10 zeer goede kansen voor Rood-Wit’67/Plus tegenover en slechts 1 doelpunt, uitslag 1 – 3.

De eerste 2 schietkansen waren binnen 10 minuten voor DFO’20, beiden gingen naast. Roodwitter Jordi v. Leeuwen had pech toen in de 20e minuut zijn schot tegen de lat ging, ook uit de rebound kwam een goede kans voor Roodwitter Steef Damen net naast. In de 33e minuut schoot Mika v.d. Boomen de bal (geschonken door Stevens Televisies Budel-Schoot) ietwat onbesuisd over het doel en 1 minuut later Jordi v. Leeuwen in het zijnet. Aan de andere kant werden enkele minuten later de Roodwitters op het middenveld simpel uitgespeeld en kon Tim Beek rustig de hoek uitzoeken 0 – 1.
3 Minuten vóór rust kwam de verdiende gelijkmaker op het scorebord. Een prachtige dieptepass van Robin v. Vuurden op Steef Damen werd door Steef kundig afgewerkt 1 – 1, tevens ruststand.

4 Minuten na rust kreeg Robin v. Vuurden een unieke kans op 2 – 1 maar hij schoot tegen de tegenstander. In de 66e minuut gaf scheidsrechter Sijben een terechte strafschop aan DFO’20 maar voor rust was een identieke overtreding op een Roodwitter en toen verzuimde de scheids de bal op de stip te leggen. De DFO strafschop werd door Niels Geeraths tot 1 – 2 verwerkt. In de 77e en 78e minuut de grootste kansen van de wedstrijd voor Rood-Wit’67/Plus. Mika v.d. Boomen schoot de bal recht tegen keeper Bas Derksen van DFO’20 terwijl de meeste ruimte langs de keeper was. In de daarop volgende aanval schoot Steef Damen tegen de keeper, ook hier was ruimte genoeg om de bal in het doel te schieten. In de 82e minuut kregen de Roodwitters te zien hoe het wel moet. Op de achterlijn van DFO’20 kwam de bal bij de DFO back. Hierna volgden nog 2 passes en lag de bal al aan de andere kant voor de voeten van Jesse Tunissen die de bal hard in de touwen schoot 1 – 3.

A.s. zondag 1 oktober een uitwedstrijd tegen SVSH, aanvang 14.30 uur.