Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Een danig gehavend Rood-Wit’67/Plus bood de gehele wedstrijd goed tegenstand aan FC Oda. Teveel verkeerde passes en te weinig duels winnen lagen ten grondslag aan de nederlaag. Een onnodige nederlaag want ook FC Oda speelde niet goed. De Roodwitters begonnen in de eerste 15 minuten met veel foutieve passes. Keer op keer moet je dan weer de bal veroveren en dat kost kracht. Toch waren het de Roodwitters die op voorsprong kwamen. Uit de corner van Youri Beimans kon Jordi v. Leeuwen in de 16e minuut na een slecht verwerkte bal (geschonken door Brabant Totaal Afbouw BV uit Budel) door FC Oda de 1 – 0 binnen schieten. 2 Minuten later kon Daan v.d. Linden van FC Oda ongehinderd passen op Sem de Graef die vervolgens ook ongehinderd de 1 – 1 binnen schoot. In de 22e minuut had Nick Lucassen pech toen zijn (achterover)kopbal bij de 2e paal door keeper Dani Coenen tot corner werd verwerkt. 10 Minuten later een uitstekend ingrijpen van Jens Smits. Bryan Janga kwam met bal alleen op Jens af. Jens bleef goed naar de bal kijken en op het juiste moment ontfutselde hij de bal van Bryan. Ruststand 1 -1. In de 53e minuut verscheen Jordi v. Leeuwen alleen voor keeper Dani Coenen. Of de keeper passeren of een stiftbal was beter geweest. Nu schoot Jordi tegen de keeper aan. 4 Minuten later een uitstekende redding van keeper Joep Lammers toen Mert Özdemir alleen voor Joep verscheen. In de 59e minuut een corner van FC Oda. Tot 2x toe konden FC Oda spelers ongehinderd de bal breed leggen en Jovi Kissen in staat stellen om de 1 – 2 in te schieten. 15 Minuten vóór het eindsignaal de verdiende gelijkmaker. Jens Smits kopte uit een corner van Nick Lucassen de bal door naar Jordi v. Leeuwen die 2 – 2 scoorde. 6 Minuten later was het alweer 2 – 3 toen Roberto Leyba een Roodwitter passeerde en vervolgens tegen Harm Derks schoot. Uit de rebound kon Mert Özdemir gemakkelijk de winnende treffer scoren 2 – 3. A.s. zondag 15 oktober Liessel 1 – Rood-Wit’67/Plus 1, LET OP: aanvang 12.30 uur.