Mgr Berkvensstraat 82
5757BK
LIESSEL
tel. 0493-341700

Rood-Wit’67/Plus heeft ook zijn 4e wedstrijd niet in winst kunnen omzetten. In een sportieve en goed geleide wedstrijd door scheidsrechter v.d. Nieuwenhof hebben de Roodwitters met 1 – 0 verloren van Liessel. De eerste helft werd in een hoog tempo gespeeld. Rood-Wit’67/Plus liet het spel aan de tegenstander en probeerde vanaf de middenlijn veel druk te zetten om zo gevaarlijk te worden. Het spel golfde op en neer zonder dat er echte kansen ontstonden. In de 32e minuut kwam het eerste kansje voor de Roodwitters. Een schot van Jordi van Leeuwen ging echter ver over het doel. Twee minuten later kreeg Liessel een corner te nemen. Deze corner kwam bij de tweede paal en de geheel vrijstaande Wietse van Mortel kon vrij inkoppen 1 – 0. Vijf minuten later kreeg Geert Compen de kans op 1 – 1. Hij ging alleen op de keeper af maar hij kon de keeper niet passeren. Ruststand 1 – 0.

Na de rust nam Rood-Wit’67/Plus meer het initiatief maar de opbouw was onzorgvuldig en te gehaast. De Roodwitters hadden wel meer balbezit maar waren de bal vaak te vlug weer kwijt aan de tegenstander en creëerden daardoor weinig kansen. De beste kansen waren zelfs voor Liessel. Een schot op de paal in de 49e minuut en ‘n schot op de lat in de 55e minuut . Rood-Wit’67/Plus probeerde in de slotfase nog de gelijkmaker te forceren maar de goed georganiseerde verdediging van Liessel gaf geen enkele kans weg. Eindstand 1 – 0.

Volgende wedstrijd zondag 29 okt. Rood-Wit’67/Plus 1 – RKMSV 1, aanvang 14.30 uur toegang gratis. De wedstrijdbal is geschonken door familie van der Kruijs, supporters Rood-Wit’67.

Twee bijzondere vermeldingen:
1. Maud Derks scoorde bij de vrouwen 1 10 doelpunten.
2. Fenne Peeters werd afgelopen zaterdag in haar categorie Nederlands kampioen judo.