Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus heeft tegen koploper RKSVO een onverdiende nederlaag geleden. Een neutrale toeschouwer zou niet in de gaten hebben gehad dat afgelopen zondag koploper RKSVO tegen rode lantaarndrager Rood-Wit’67/Plus aan het voetballen was. Het was een vermakelijke wedstrijd, met veel strijd, fair voetbal en twee gelijkwaardige teams. Niet altijd een goede dekking was de oorzaak dat de Roodwitters steeds tegen een achterstand aankeken. Zowel Rood-Wit’67/Plus als RKSVO werkten hard, aan inzet ontbrak niets. Een verdedigingsfout lag ten grondslag aan de 0 – 1 waardoor Colin Beenders van RKSVO vanaf 20 meter raak kon schieten. Hierna golfde het spel op en neer met nauwelijks kansen. In de 44e minuut werd de 0 – 2 gescoord door de lange Thom Janssen van RKSVO die na een directe vrije trap ongehinderd koppend kon scoren. Ruststand 0 – 2. Al na 5 minuten na rust werd de aansluitingstreffer gescoord. Nick Lucassen draaide uit een directe vrije trap, de bal (geschonken door Greet v.d. Kampen, supporster Rood-Wit’67/Plus) in de rechter benedenhoek 1 – 2. Hierna een zelfde beeld als in de eerste helft, voor iedere meter werd gestreden en verder waren er wat kleinere kansen. In de 85e minuut kon Freek Meeuwissen gemakkelijk passeren en vervolgens raak schieten 1 – 3. Twee minuten later kregen de Roodwitters hoop op een punt toen Steef Damen, na een voorzet van rechts van Harm Derks, de 2 – 3 kon binnen tikken. De Roodwitters gingen in de laatste minuut ook nog voor een gelijkspel. Uit een scrimmage voor het doel van RKSVO werd het door Mika v.d. Boomen nog bijna 3 – 3 maar het geluk was niet aan zijn zijde. Programma 19 november Maarheeze 1 – Rood-Wit’67/Plus 1, aanvang LET OP: wedstrijd begint om 14.00 uur.