Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus was vooral voor rust de betere ploeg. Na tien minuten resulteerde dit in de terechte voorsprong dankzij een treffer van Tom Ras, die een afgeslagen voorzet van Keanen Rullenraad binnen schoot, 1 – 0. Tot aan de thee kregen de Roodwitters diverse mogelijkheden om het duel voortijdig in het slot te gooien. Zo kwam Robin v. Vuurden in de 22e minuut 1 op 1 te staan met keeper Björn v. Nienhuijs van RKMSV. Robin schoot de bal (geschonken door supporster Greetje v.d. Kampen) tegen de keeper.

30e Minuut een schot van Patrick Tür net naast. In de 31e minuut een doelpunt van RKMSV terecht afgekeurd wegens buitenspel. 6 Minuten later een goede actie van Keanen Rullenraad en diens voorzet werd door Youri v. Gils in de verre hoek gekopt maar goed keeperswerk voorkwam de 2 – 0 voorsprong van Rood-Wit’67/Plus. Ruststand 1 – 0. RKMSV kwam na de theepauze beter uit de kleedlokalen en na 8 minuten kreeg het een 100% kans. De kopbal werd net naast het doel gekopt. In de 60e minuut had Robin v. Vuurden pech toen zijn geblokte schot via de keeper op het RKMSV doel viel. In de 65e minuut slecht uitverdedigen van de Roodwit verdediging was de oorzaak van de gelijkmaker. Finn Joosten van RKMSV strafte dit subliem af 1 – 1. In de 85e minuut werd een prachtig schot van Steef Damen door een RKMSV verdediger van richting veranderd en ging net naast. Gezien het gehele veldspel en het aantal kansen hadden de Roodwitters kunnen winnen.

Programma zondag: derby FC Cranendonck 1 – Rood-Wit’67/Plus 1, aanvang 14.30 uur.