Oude Bossche Baan 32
5624AA
EINDHOVEN
tel. 040-2421993

• Rood-Wit’67/Plus had steviger op de 2e plaats van de ranglijst kunnen staan maar verloor van concurrent Nieuw Woensel met 3 – 1. De 2e plaats moet nu gedeeld worden met RKSVN en Nieuw Woensel. Nieuw Woensel heeft nog 1 wedstrijd minder gespeeld en het doelsaldo van RKSVN is veel beter dan dat van Rood-Wit’67/Plus. De Roodwitters hebben het niet meer in eigen hand. De Roodwitters keken al in de 4e minuut tegen een achterstand aan na een snelle aanval via hun gevaarlijke spitsen Jens v. Mill en Louange Kinsungita. Jens v. Mil kon goed voorbereidend werk van Louange afronden 1 – 0. In de 10e minuut mocht Maarten Derks een vrije trap nemen maar zijn schot ging net over. De Roodwitters hadden moeite met het kunstgrasveld en Nieuw Woensel kon vrijuit combineren. Hun snelle spitsen bleven gevaar stichten. In de 24e minuut kon Rood-Wit gevaarlijk worden na een lange aanval over veel schijven. Jesse Biesmans kreeg de bal en zijn voorzet werd door Steef Damen net over gekopt. Ook Nieuw Woensel kreeg nog diverse mogelijkheden om de 2 – 0 te scoren. In de 42e min. werd het dan ook 2 – 0. Het was wederom Jens v. Mil die ‘n 1-2 combinatie aanging en gemakkelijk kon scoren. Ruststand 2 – 0.

De tweede helft speelde Rood-Wit’67/Plus agressiever en nam het initiatief over. Nieuw Woensel beperkte zich tot verdedigen en kon alleen maar via de counter gevaarlijk worden. Rood-Wit’67/Plus was de bovenliggende partij en het was wachten op de tegentreffer. Robin v. Vuurden had pech dat zijn schot in de 46e minuut net over ging en in de 50e minuut werd zijn inzet van de lijn gehaald. In de 70e minuut onderschepte Jordi v. Leeuwen de bal en ging alleen op de keeper af maar doelman Dennis den Hollander had een geweldige reactie en hield zijn doel schoon. In de 76e min. had Roodwitter Steef Damen een goede individuele actie maar zijn schot ging net over. Steef wist in de 80e minuut wel te scoren uit een scrimmage 2 – 1. Het zag er naar uit dat de Roodwitters de gelijkmaker zouden scoren maar door een uitval in 85e min. van Nieuw Woensel werd de stand onverwachts 3 – 1 door invaller Jordi Verhagen. Rood-Wit’67/Plus probeerde nog wel om gelijk te maken maar helaas was de tijd tekort.                                            Voor zondag 8 mei Rood-Wit’67/Plus 1 – Leveroy 1, aanvang 14.30 uur is de wedstrijdbal geschonken door Slenders Wooncomfort in Budel.