Emmastraat 50
5981BP
PANNINGEN
tel. 077-3071007

De Roodwitters scoorden voor de 4e keer dit seizoen 6 doelpunten in één wedstrijd. Het werd dan ook een dik verdiende overwinning in Egchel. Rood-Wit’67/Plus begon fel aan de wedstrijd. Dit resulteerde al in de 2e minuut in de eerste kans. Maarten Derks gaf een goede voorzet op Steef Damen die vervolgens net over kopte. Twee minuten later schoot Jesse Biesmans op de lat na een goed lopende aanval. De eerste lange bal van Egchel leverde meteen een doelpunt op. Frank Gielen kon ontsnappen aan de Roodwit verdediging en zijn schot leek houdbaar maar door een polletje op het slechte veld werd doelman Joep Lammers verrast 1 – 0. Egchel probeerde de Roodwitters uit hun spel te halen met harde overtredingen zonder dat de scheidsrechter optrad. Enkele gele kaarten waren op hun plaats geweest. In de 20e minuut werd Nick Lucassen onderuit gehaald in de 16. Tom Roost benutte de gegeven penalty 1 – 1. Hierna had Rood-Wit’67/Plus nog enkele kansen voor de rust. In de 30e minuut schoot Nick Lucassen net over na een voorzet van Maarten Derks. In de 32e minuut schoot Tom Ras net over. Egchel kwam net voor rust weer voorsprong. Een vrije trap kwam terecht in de 16 bij Lex Verstappen die onberispelijk inschoot, 2 – 1. Na rust kwamen Jordi van Leeuwen en Nick Verheggen in het veld. Rood-Wit’67/Plus begon ook de 2e helft fel aan de wedstrijd. In de 46e minuut kreeg Robin van Vuurden de eerste kans. Helaas ging deze er niet in. In de volgende minuut schoot Harm Derks op de paal. Weer een minuut later onderschepte Jordi van Leeuwen de bal op het middenveld en kon alleen op keeper Jeroen v. Knippenberg van Egchel afgaan. Jordi schoot beheerst de 2 – 2 binnen. In de 72e minuut leverde het goed storen van Jordi v. Leeuwen een doelpunt op. De bal kwam bij Robin van Vuurden die de bal bekwaam intikte 2 – 3. In de 75e minuut schoot de in gevallen Joeri van Gils op de lat na een vrije trap van Steef Damen. In de 80e minuut wilde Tom Ras een voorzet geven maar de bal draaide bij de tweed paal in het doel 2 – 4. 5 Minuten vóór tijd gaf Jordi van Leeuwen een perfecte pass op Nick Verheggen die de Egchel keeper kansloos liet 2 – 5. Een minuut later schoot Nick op de paal na een goede voorzet van Robin van Vuurden. De eindstand van 2 – 6 kwam op naam van Nick Lucassen.

Programma Paasmaandag 18 april Rood-Wit’67/Plus 1 – RKSVN, aanvang 14.30 uur, gratis toegang. Wedstrijdbal geschonken door Jozef, café de Sport in Budel-Schoot.