Groot doelpuntenfestijn Rood-Wit’67/Plus

19 september 2022 10:30

De Roodwitters begonnen met een droomstart. Al na 15 min. was het 3 – 0 maar het had ook 6 – 0 kunnen zijn.

In de 6e min. nam Nick Lucassen een corner die door Steef Damen keihard tegen de touwen werd gekopt.1 Min. later een gefrommel voor het Eindse Boys doel waarna de bal voor de voeten van Nick Lucassen viel die vanaf 20m de bal (geschonken door familie van der Kruijs supporters Rood-Wit’67/Plus) in het doel schoot 2 – 0. In de 15e min. passte Robin v. Vuurden door het midden naar Jordi v. Leeuwen die een bekeken goal scoorde 3 – 0. Ook hierna had het doelpunten kunnen regenen maar pech, geen geluk en goed keeperswerk stond een grotere tussenstand in de weg. In de 41e minuut werd de zoveelste schitterende aanval opgezet die via Nick Verheggen met een pass door het midden op Robin v. Vuurden (alleen voor de Eindse Boys keeper) subliem werd afgewerkt 4 – 0. In de 42e min. slalomde Steef Damen door het Eindse Boys middenveld en achterhoede en vrij voor het doel liet hij het scoren aan Jordi v. Leeuwen 5 – 0. In de 44e min. werd een prachtaanval via Keanen Rullenraad en Steef Damen afgerond door Jordi v. Leeuwen 6 – 0. Dit was de ruststand.

Na rust nam Rood-Wit’67/Plus aanvankelijk wat gas terug. Tekenend voor de tegenstander was dat in de 60e min. de spits de bal voor een leeg doel toch nog in het zijnet schoot. 2 Minuten later was het weer raak voor de Roodwitters. Een afstandsschot van circa 30m van Patryk Tür betekende de   7 – 0. De enige tegengoal viel in de 68e min. Een fout in de Roodwit defensie was de oorzaak en Merijn Beerens was de maker 7 – 1. De Roodwitters kregen er weer zin in en scoorden nog 3x. In de 72e min. een voorzet van Patryk Tür laag over de grond bij de 2e paal die door Jordi v. Leeuwen werd binnen geschoven 8 – 1. Een fout in de Eindse Boys defensie betekende de
9 – 1 score. Keanen Rullenraad was de gelukkige, die in deze galavoorstelling, de 10e goal mocht scoren uit een voorzet van Mart Tunissen, eindstand 10–1.

Opvallend detail was dat de scheidsrechter, terwijl de wedstrijd gewoon doorging, het kapot gelopen grasveld ging herstellen door gras terug te leggen en vervolgens aan te stampen.

A.s zondag 14.30uur begint de competitie met de wedstrijd SV Budel 1 – Rood-Wit’67/Plus 1.