Onnodig puntenverlies Rood-Wit’67/Plus

28 maart 2022 10:30

Rood-Wit’67/Plus was in de uitwedstrijd tegen Olympia Boys de gehele wedstrijd de bovenliggende partij maar kon dit niet in doelpunten omzetten.

De eerste helft waren de Roodwitters heer en meester. Olympia Boys kon alleen maar verdedigen zonder dat ze gevaarlijk konden worden. Rood-Wit’67/Plus speelde in een hoog tempo en had het middenveld in handen. In de 9e minuut zette Robin van Vuurden Youri van Gils vrij voor de Olympia keeper maar Youri schoot de bal net naast het doel. In dezelfde minuut kwam Robin zelf alleen voor de keeper door een verkeerde terug speelbal maar hij strandde op de keeper. Na 20 minuten een derde kans, ditmaal voor Nick Lucassen die ook alleen voor de keeper kwam na een lange pass van achteruit. Helaas schoot Nick net over. Ruststand 0 – 0.

In de eerste minuut van de 2e helft kreeg Olympia Boys een corner te nemen. Deze werd bij de eerst paal goed ingedraaid maar doelman Joep Lammers redde bekwaam. Dit was de enige kans voor Olympia Boys van de gehele wedstrijd. Rood-Wit’67/Plus speelde in de tweede helft in een veel te laag tempo en had ook moeite om de bal in de eigen ploeg te houden. Dit kwam deels door het hobbelige veld maar de Roodwitters waren zelf ook onnauwkeurig in hun passing. In de laatste 10 minuten probeerde Rood-Wit’67/Plus nog iets te forceren maar behalve een kans voor Robin van Vuurden na een goede pass van Jelle van der Kruijs waren er geen echte doelkansen meer. Eindconclusie: duur en onnodig puntenverlies.

Programma zondag 3 april Rood-Wit’67/Plus 1 – Sterksel 1, aanvang 14.30 uur, toegang gratis. Wedstrijdbal geschonken door kleinkinderen Louis Corstjens.