Sponsors

Gelijkspel Rood-Wit’67/Plus

18 oktober 2021 11:00

Rood-Wit’67/Plus speelde een week geleden een zeer puike partij. Was het niveau van vorige week afgelopen zondag ook gehaald dan was winst wellicht een zekerheid geweest.

De Roodwitters speelden vooral vóór rust te slordig waardoor er teveel balverlies was. Steeds loop je dan achter de feiten aan want je moet weer de bal zien te veroveren. Rood-Wit’67/Plus was de gehele wedstrijd wel meer in de aanval. Nieuw Woensel beperkte zich tot countervoetbal met 1x succes vóór rust. Het was Louange Kisimgila die in de 20e minuut vanaf het middenveld met bal (geschonken door Hein Claassen Training With) kon oprukken en ook nog kon scoren (0 – 1). Jordi v. Leeuwen en Harm Derks hadden hiervóór beiden een goede kans om Rood-Wit’67/Plus op voorsprong te schieten, maar helaas 2x net over. Ruststand 0–1. 7 Minuten na rust hadden de Roodwitters geluk toen Louange Kisimgila (de gevaarlijkste speler van Nieuw Woensel) tegen de kruising knalde. In de 57e minuut had Louange meer geluk. Uit de kluts kon hij 0 – 2 binnen schieten. Dit was de 3e keer in dit prille seizoen dat Rood-Wit’67/Plus op een 2 – 0 achterstand kwam maar ook 3 keer dat de achterstand werd weggewerkt. Een kwartier vóór tijd had Keanen Rullenraad pech toen zijn schot net naast het doel rolde. In de 80e kwam de ommekeer. Tim Nelemans van Nieuw Woensel werd met rood van het veld gestuurd. Hij dook de bal met beide handen uit het doel. Harm Derks benutte de penalty feilloos 1 – 2. Een slotoffensief volgde met gedeeltelijk succes. Pas 2 minuten voor tijd kwam de dikverdiende gelijkmaker. Een voorzet van Tom Ras werd door keeper en verdediger van Nieuw Woensel gemist. Gelukkig niet door Keanen Rullenraad. Hij schoot de bal hard en hoog tegen de touwen.
A.s. zondag 24 oktober staat de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 1 – SVSH 1 op het programma, aanvang 14.30 uur (toegang gratis).
De wedstrijdbal is geschonken door Cranendonck Verhuur BV.