A.s. zondag Rood-Wit’67/Plus 1 – FC Cranendonck 1 (beker)

13 september 2021 10:45

Afgelopen zondag speelde Rood-Wit’67/Plus 1 haar 1e thuiswedstrijd in de bekercompetitie.

Tegen vierdeklasser SSE werd het 2 – 2. Het was dit jaar pas de tweede wedstrijd. Dat was dan ook aan beide teams te zien. Het was geen al te beste wedstrijd. Vóór rust gebeurde er niet veel.                                                             In de tweede helft kwam SSE al na 2 minuten op een 1 – 0 voorsprong door een eigen goal. Nog in dezelfde minuut was het 1 – 1 na een uitstekende steekbal van Jordi v. Leeuwen op Nick Verheggen die doeltreffend afrondde, 1 – 1.
7 Minuten later 1 – 2 door een prachtige kopbal van Erwin Altena na een voorzet op maat van Remco de Vries. Hierna nog een grote kans van Robin v. Vuurden die vrij voor de keeper van SSE miste. Een kwartier vóór tijd rondde Jordi v. Leeuwen een schitterende voorzet af van Jesse Biesmans 2 – 2.
Wedstrijdbal geschonken door De Gebruikte Meubelhal van Charles Aarts uit Hamont.
Zondag 19 september spelen de Roodwitters weer een thuiswedstrijd, tegenstander is vierdeklasser FC Cranendonck 1, aanvang 14.30 uur (toegang gratis). Wedstrijdbal geschonken door Antiek Centrum Slegers Hamont.