Rood-Wit'67/Plus verliest na rust van RKSVV 2 – 4

9 december 2019 10:30

Rood-Wit'67/Plus verspeelde afgelopen zondag de status van “ongeslagen zijn”. Het verloor na een 2 – 0 voorsprong met 2 – 4 van RKSVV uit Swartbroek.

De Roodwitters speelden 2 verschillende helften. De 1e helft de betere ploeg met diverse kansen. In de 23e minuut een pass van Harm Derks, die verlengd werd door Nick Lucassen en zo over de tegenstander heen bij Robin v. Vuurden terecht kwam. Hij wipperde de bal (geschonken door J&J Schilder- & Afwerk uit Budel) listig over keeper Rick Verheggen van RKSVV). 2 Minuten later een pass op het middenveld door Jelle v.d. Kruijs op Geert Compen die prima combineerde met Jordi v. Leeuwen die vervolgens in de verre hoek afrondde 2 – 0, tevens ruststand.

Rood-Wit'67/Plus gaf na rust de indruk gemakkelijk te kunnen winnen. Daartegenover stond dat RKSVV feller en met veel inspiratie voetbalde. RKSVV kwam wel gelukkig aan de eerste 2 doelpunten. 3 Minuten na rust werd de bal na een corner doorgekopt door Jarno Coenen van RKSVV maar de bal verdween in het doel, 1 - 2. In de 54e minuut een onschuldig schot van weer Jarno Coenen, de bal ging via het been van Harm Derks over keeper Jari Piron in het doel 2 – 2. RKSVV vocht hierna voor meer en kreeg dat en op basis van de 2e helft ook nog verdiend. In de 69e minuut een verre ingooi van RKSVV die bij Serge Stultiens kwam. Hij bedacht zich niet en schoot de bal in de verre hoek 2 – 3.    3 Minuten later 2 - 4 met een schot van 20 meter van Stan v. Gemert dat weer in de verre hoek belandde.