SNA - Rood-Wit’67/Plus 0 - 5

2 december 2019 12:00

Een makkelijke middag voor Rood-Wit‘67/Plus. Het Limburgse SNA uit Montfort had weinig in te brengen op eigen veld.

De Roodwitters deden goede zaken in Limburg. Na een kwartier keek de ploeg van Marc Piron en Mike Marteau al tegen een ruime voorsprong aan. Jordi van Leeuwen scoorde een zuivere hattrick door 3 doelpunten in de 1e helft te scoren. 6e Minuut na assist van Tim Ras en 13e en 18e minuut na 2x assist Tom Ras. Nog voor rust maakte Nick Lucassen de vierde van de middag (assist Geert Compen). Na rust wisten de Roodwitters nog 1 keer te scoren. Het doelpunt kwam van Geert Compen en assist van Tom Ras. Met een 0 - 5 voorsprong werden in de 2e helft Dayne Rodriguez, Maarten Derks en Kenan Rullenraad ingebracht om de score verder uit te breiden, wat na veel goede kansen niet meer is gelukt. Eindstand 0 - 5.
A.s. zondag is de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus - RKSVV, aanvang LET OP: 14.00 uur.
De wedstrijdbal is geschonken door J&J Schilder- & Afwerk uit Budel.