Sponsors

Eerste puntverlies Rood-Wit’67/Plus

18 november 2019 10:30

Op bezoek bij Leveroy heeft Rood-Wit'67 het eerste puntverlies geleden.

De thuisploeg begon als beste aan de wedstrijd want na twintig minuten stond het al      2 - 0 voor Leveroy. In de 8e minuut werd het 1 – 0 via een strafschop van Nick Opheij van Leveroy. In de 20e minuut kreeg Leveroy een vrije trap op het middenveld. Nick Opheij van Leveroy werd slecht verdedigd en hij kon heel gemakkelijk de bal voor het doel schieten waarna Sep Breukers simpel de 2 – 0 kon scoren. Rood Wit ’67 rechtte de rug en kwam in de 40e minuut via een counterpass van Jordi v. Leeuwen op Robin v. Vuurden aan de aansluitingstreffer 2 - 1. 3 Minuten later was het weer gelijk. Maarten Derks schoot uit een vrije trap de bal op het hoofd van Jorg Bekelaar die de 2 – 2 inkopte. 7 Minuten na rust kwamen de Roodwitters op voorsprong na een voorzet van Robin v. Vuurden op Maarten Derks die de 2 – 3 scoorde. In de 69e minuut bracht Daniel Breukers Leveroy naast Rood-Wit’67/Plus 3 - 3. Maarten Derks kreeg hierna nog enkele mogelijkheden om het duel definitief te beslissen maar hij faalde in de afronding. Een tegenvallend resultaat voor de Roodwitters omdat niet op een gelijkspel was gerekend tegen het laag geklasseerde Leveroy. Maar de Roodwitters hebben de kans op de periodetitel nog altijd in eigen hand.

Zondag 24 november komt RKAVC dat op de derde plaats staat op bezoek in Budel-Dorplein, aanvang wedstrijd 14.30 uur.
De wedstrijdbal is geschonken door de kleinkinderen van Louis Corstjens.

Vrijdag 29 november jaarlijkse feestavond, thema “American party”, aanvang 20.00 uur. Kaarten verkrijgbaar aan de bar in ons clublokaal.