Wedstrijdverslag: JO15-1 wint van koploper SV Budel

17 november 2019 12:30

Derby! Roodwit 67 Jo-15 neemt het uit op tegen koploper SV Budel.

Roodwit67 was klaar voor deze wedstrijd. Vorige week werd er voor het eerst gewonnen tegen Dommelen. Dus de sfeer zat er in maar tegen SV Budel spelen is al een motivatie opzich. SV Budel Jo-15 2 die ongeslagen de nummer 1 positie deelde met 15 uit 15 punten was een gewaagde tegenstander.

Rood-Wit'67/PLUS JO15-1 begon fel en met veel druk aan de wedstrijd. Hierdoor kwam SV budel niet aan voetballen toe. In de 11e minuut werd het harde werken beloond. Khenji liep goed door en veroverde de bal, omspeelde de keeper en scoorde.

Toen begon Budel meer tegen gas te geven. Dit leidde tot kansen voor beide partijen.
Rood-Wit'67 zakte verder in en in de 27 minuut scoorde budel de 1-1.

Na rust drukte SV budel het gaspedaal nog eens flink in. Maar de verdediging van de roodwitters hield stand en kwam in de omschakeling was er voldoende gevaar voor de thuisploeg.

Na een goeie combinatie tussen Dean en Latcheben wordt de bal geblokt. De bal komt voor de voeten van Khenji. Hij twijfelt niet en schiet de bal vanaf 30 meter over de keeper in de goal.

De jongens van JO15-1 stropen nogmaals de mouwen op en doen er alles aan om de voorsprong te behouden. Het is nog 12 minuten werken om de winst over de streep te trekken.
Budel zit nog dichtbij bij de gelijkmaker maar het schot komt op de paal.

Rood-Wit'67 speelt de wedstrijd uit en neemt zo de 3 punten mee terug.