Philipsweg 1
6026RA
MAARHEEZE
tel. 0495-592483

Rood-Wit’67/Plus heeft verdiend verloren van een veel beter Maarheeze. Rood-Wit’67/Plus was de gehele wedstrijd de mindere van Maarheeze. Maarheeze was veel feller in de duels en de Roodwitters hadden aanvallend weinig in te brengen.

Vanaf het begin zette Maarheeze goed druk op de defensie van Rood-Wit’67/Plus zodat een goede opbouw niet mogelijk was. De Roodwitters moesten dan ook vaak de lange bal hanteren en de defensie van Maarheeze had daar geen moeite mee. Maarheeze kreeg in het eerste kwartier al een paar kansen maar keeper Joep Lammers hield zijn doel schoon. In de 21e minuut kreeg Maarheeze een vrije trap te nemen. De indraaiende bal werd goed ingeschoten door Jordy v. Zon 1 – 0. Maarheeze kreeg hierna nog enkele kansen op 2 – 0 maar het bleef bij 1 – 0 tot de rust. Na de rust het zelfde beeld. Een fel Maarheeze en een tegenvallend Rood-Wit’67/Plus. In de 49e minuut kreeg Maarheeze een penalty na een overtreding van een van de Rood-Wit’67/Plus verdedigers. Deze penalty werd onberispelijk ingeschoten door Remy Verhoeven 2 – 0. 10 Minuten later werd de bal vanaf links voor gegeven en bij de 2e paal kon Remy Verhoeven ongehinderd de 3 – 0 inkoppen. Maarheeze kreeg hierna nog volop kansen op 4 – 0 maar paal en lat stond een hogere score in de weg. Maarheeze nam wat gas terug en de Roodwitters kregen dan ook enkele kansjes. In de 76e minuut kreeg Nick Lucassen een goede kans maar zijn schot ging ver over. In de 80e minuut nog een kans voor Jordi v. Leeuwen maar zijn schot werd gestopt door keeper Jarno Nijssen van Maarheeze. Drie minuten later was Jordi wel succesvol. Een voorzet van Robin v. Vuurden werd prima ingekopt door Jordi 3 – 1. In de 88e minuut hadden de Roodwitters zelfs op 3 – 2 kunnen komen. Een voorzet van Jordi v. Leeuwen werd door Geert Compen over getikt. Het bleef dan ook
3 – 1 een verdiende overwinning voor Maarheeze.
Zondag 26 nov.: Rood-Wit’67/Plus 1 – Brevendia 1, aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis. De wedstrijdbal is geschonken door Mooie Ouwe Zooi.nl, Marcel Aarts.