Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

Rood-Wit’67 begon voortvarend aan de wedstrijd, met als doel nacompetitie te bereiken. Er werd flink druk gezet, maar het was SSE die het eerste doelpunt wist te maken. Vanuit een corner werd de bal voorgegeven; het lukte de Rood-Wit verdediging niet om de bal weg te werken, waardoor Lars van de Nieuwenhof in de 16e minuut via de afvallende bal de 1-0 wist in te schieten.

In de 31e minuut volgde er een corner voor Rood-Wit, genomen door Nick Verheggen. De corner werd weggekopt en kwam bij Mika van den Boomen die hem snel naar Harm Derks wist door te zetten. Een mooie voorzet van Harm volgde op Jordy van Leeuwen, die via een prachtige kopgoal de stand gelijk wist te trekken naar 1-1. Direct daarna was er weer een grote kans voor SSE; goed keeperswerk van Dylan Heinrich zorgde er echter voor dat de stand gelijk bleef.

Rood-Wit bleef regelmatig druk zetten; er volgde een mooie combinatie tussen Mika van den Boomen en Steef Damen; de bal werd echter onderschept, maar weer terugveroverd door Steef die vervolgens een gerichte pass op Nick Verheggen gaf. Helaas ging bij deze doelkans de bal net over het doel. In de 41e minuut was er weer een snelle uitbraak. De bal kwam uiteindelijk via Yoeri Beimans en Steef Damen bij Mika van den Boomen die hem terug gaf aan Steef. Helaas wist die hem er net niet in te tikken. Ruststand bleef 1-1.

In het begin van de tweede helft was er, door een foutieve terugspeelbal van Rood-Wit, direct een grote doelkans voor SSE. SSE wist echter de voorsprong niet naar zich toe te trekken; de bal ging net naast het doel. In de 56e minuut volgde een goede aanval van Rood-Wit. Geert Compen wist uitstekend zijn verdedigers aan zich te binden en vervolgens de vrijstaande Jordy van Leeuwen aan te spelen. Maar ook hier geen treffer; ook deze bal belandde net naast het doel.

In de 63e minuut weer een kans. Mika van den Boomen ging via de zijlijn naar voren en gaf een uitstekende pass op Nick Verheggen die de bal voorgaf aan Steef Damen. Het lukte Steef echter net niet om de bal vervolgens in het net te tikken.

In de slotfase nog een prima aanval: Steef Damen speelde Jordy van Leeuwen aan, die een pass gaf richting Nick Verheggen die wel tot scoren wist te komen. Helaas werd er gevlagd voor buitenspel en werd het doelpunt niet geteld voor Rood-Wit. Meteen volgde er weer een grote kans voor SSE die echter ook niet tot scoren wist te komen, waardoor de uiteindelijke eindstand bleef steken op 1-1.

Volgende week is het de allerlaatste mogelijkheid voor de Rood-Witters om nog kans te maken op een plek in de nacompetitie. Er wordt dan thuis tegen DESM gespeeld om 14.30 uur; deze wedstrijd zal gewonnen moeten worden.