Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Rood-Wit’67/Plus speelde de eerste helft onherkenbaar. Veel duels werden verloren en SVSH kon naar hartenlust combineren en elke aanval was gevaarlijk. Rood-Wit’67/Plus speelde zonder overtuiging en zonder wilskracht. In de 6e minuut was er de eerste grote kans voor SVSH maar keeper Joep Lammers redde bekwaam. In de 10e minuut kreeg SVSH een penalty na een overtreding van een van de Roodwitters. De penalty werd op zijn panenka’s genomen maar keeper Joep Lammers was attent en stopte de penalty gemakkelijk. Twee minuten later werd het toch 1 – 0, een voorzet over rechts werd beheerst ingetikt door Stefan Maas. In de 17e minuut kreeg Rood-Wit’67/Plus de eerste kans. Een voorzet van Mika v.d. Boomen werd slap ingeschoten door Geert Compen. Twee minuten later werd het 2 – 0. Na een verkeerde terugspeelbal kon Wesley Maas gemakkelijk scoren. Hierna kreeg SVSH nog enkele goede kansen maar het was aan goed keeperswerk van Joep Lammers te danken dat de score niet verder opliep. In de 26e minuut kregen de Roodwitters een corner. Deze werd genomen door Nick Verheggen en Steef Damen kopte deze corner onhoudbaar in 2 – 1. Twee minuten later hadden de Roodwitters op 2 – 2 kunnen komen. Na een goede actie van Steef Damen kwam de bal bij Jordi v. Leeuwen die zonder overtuiging de bal slap inschoot en gemakkelijk door de SVSH keeper gestopt kon worden. Net voor rust kregen de Roodwitters nog een dot van een kans. Na een goede aanval over rechts kreeg Jordi v. Leeuwen een vrije kopkans maar helaas ging zijn kopbal over het doel. Ruststand 2 – 1. Na de rust een heel ander beeld. Rood-Wit’67/Plus nam het initiatief en bracht meer inzet. SVSH kwam er niet meer aan te pas en moest het hebben van uitvallen. Hoewel de Roodwitters veel in balbezit waren konden ze niet gevaarlijk worden. De enigste kans was in de 55e minuut. Wederom was het Steef Damen die goed doorging en een voorzet gaf aan Nick Lucassen maar zijn schot was ook weer veel te slap. In de 75e minuut maakte Ivan Rullenraad (17 jaar) zijn debuut. In de 80e minuut moest Rood-Wit’67/Plus verder met 10 man, Steef Damen kreeg zijn 2e onterechte gele kaart en moest van het veld. De Roodwitters bleven echter ook met 10 man de aanval zoeken maar konden niet meer gevaarlijk worden. Ver in blessure tijd kon SVSH op 3 – 1 komen door een doelpunt van Tim Warmedam, eindstand 3 – 1. Jammer van de slecht gespeelde eerste helft want een nederlaag was niet nodig geweest. A.s. zondag 8 oktober Rood-Wit’67/Plus 1 – FC Oda 1, aanvang 14.30 uur, toegang gratis. De wedstrijdbal is geschonken door Brabant Totaal Afbouw BV uit Budel.