Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 29

Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Afgelopen zondag liet een oppermachtig Rood-Wit’67/Plus maar liefst 10x het net van RKSVV bollen. Het knetterde al na 3 minuten want toen was het al 2 – 0 (vasthouden Mika v.d. Boomen in strafschopgebied). De penalty werd door Tom Roost onhoudbaar binnen geschoten, 1 – 0. Een minuut later een 1-2 combinatie tussen Nick Verheggen en Jelle v.d. Kruijs. De voorzet van Jelle werd door Steef Damen tot 2 – 0 verwerkt. In de 15e minuut kreeg RKSVV nog hoop door een doelpunt van Gilian Hulsebos, 2 – 1. In de 19e minuut een dieptepass van Steef Damen naar Robin v. Vuurden. Zijn voorzet werd in alle rust door Mika v.d. Boomen in de linkerhoek geschoten, 3 – 1. In de 34e minuut weer een lage voorzet van Jelle v.d. Kruijs. Een RKSVV speler schoot de bal (geschonken door Via Tim Buurtpunt, Graafschap Hornelaan 77, Budel) in eigen doel 4 -1. Een minuut voor rust een hoge voorzet van Stef Lammers. Robin v. Vuurden kon de
5 – 1 vrij inkoppen, tevens ruststand.

In de 58e minuut weer een schitterende 1 – 2 combinatie tussen Mika v.d. Boomen en Steef Damen. Steef passeerde eerst nog een RKSVV verdediger en rondde feilloos af 6 – 1. In de 79e minuut nog maar eens een beauty. Roel v.d. Vorst schoot een corner over keeper Jasper Bergervoet van RKSVV in de verre hoek 7 – 1. In de 81e minuut speelde Steef Damen zichzelf vrij voor keeper Jasper en schoot de bal rechts van de keeper 8 – 1. In de 83e minuut de volgende voorzet, nu kreeg Tom Lammers alle tijd om de bal te stoppen en de hoek uit te zoeken 9 – 1. Wie maakt de tien vol? Het was Mika v.d. Boomen na een dieptepass van Roel v.d. Vorst op Steef Damen. Steef gunde Mika het 10e doelpunt. Eindstand 10 – 1. Rood-Wit’67/Plus won alle drie de bekerwedstrijden en gaat naar de volgende ronde.

Zondag 24 september gaat het om het echie. De competitie gaat dan beginnen. De Roodwitters beginnen met een thuiswedstrijd tegen DFO’20, aanvang 14.30 uur (toegang gratis).                                            De wedstrijdbal is geschonken door Stevens Televisies Budel-Schoot.